BARBACOES

 626792973 CONSULTA AMB EL TÈCNIC                        RECUPERA LA TEVA INVERSIÓ 

Una barbacoa de jardí us permetrà gaudir d'agradables moments d'esbarjo a l'aire lliure i enlloc trobareu un espai tan agradable i acollidor com a casa vostra. Per tot aixó ACERTEC us ofereix una àmplia gamma de barbacoes adaptades a l'espai del jardí,pati o terrassa i a les necessitats i funcions que se li vulguin donar. 

Amb l'arribada del bon temps, els jardins començen agafar protagonisme i en general tenim més ganes d'estar a l'exterior, per aquesta raó us animem a que feu un cop d'ull el nostre catàleg de barbacoes i escolliu la que més us agradi. A més, si ho preferiu, ens podeu fer arribar la vostra idea i l'equip tècnic d'Acertec donarà cos perquè aquesta sigui la barbacoa dels vostres somnis. 

BARBACOES DE LLENYA

Abrir catalogo

Fabriquem barbacoes metàl·liques a mida i personalitzades.  Utilitzem materials com la xapa d'acer,ferro corten, acer inoxidable ... donant un toc d'elegància, lleugeresa i resistència a les condicions climàtiques. Acabats i complements a escollir. Poden ser penjades a la paret. 

BARBACOES DE CARBÓ

Abrir catalogo

Aquestes són una opció més econòmica, pensades per a temporades puntuals en zones, en el qual es diposa de poc espai exterior. Són molt còmodes per el seu sistema  de rodes transportadores la qual permeten la seva movilitat i un cop utilitzada es pot guardar fàcilment. 

GRAELLES I PLANXES

Abrir catalogo

Fabriquem graelles i planxes adaptats a la teva barbacoa, la qual et parmetran millorar la teva cuina i amplia la cocció de diferents aliments. 

CONTACTE

Per a més informació contacta amb nosaltres, els nostres professionals faran front a tots els teus dubtes i et facilitaran pressupost sense compromís.

 

ENTRAR 

© ACERTEC 2009 || 626792973 || MOSSEN JAUME 23, (08695) BAGÀ BARCELONA. || by {ti}