PERSIANAS DE PVC

 626792973 CONSULTA AMB EL TÈCNIC                           RECUPERA LA TEVA INVERSIÓ 

Aquest tipus de persiana són sens dubte les més econòmiques del mercat. També són molt lleugeres comparant-les amb les antigues persianas  de fusta. Es fabriquen en diverses densitats en PVC i duresa i poden funcionar amb cinta,torn i motor. Sens dubte és l'opció més econòmia per reemplaçar la seva vella persiana. 

Les lames es poden fabricar en diferents colors. Es pot escollir el tipus de lama pot ser:

- LAMA RECTE EN PVC Aquesta realitza un enrrollable compacte. Esta fabricat en quatre cossos i ganxo reforçat per fer-la més forta. Es fabrica en diferents colors, els més habituals: blanc, ivori,marró i gris. Es poden accionar amb cinta,torn o motor. 

-LAMA CURVA EN PVC Permet aprofitar l'enrrollable el màxim, sense deixar espais en el seu recorregut.Es recomana per a registres d'obra reduïts. Es fabrica també en colors: blanc,ivori,marró i gris. Es pot accionar amb cinta,torn o motor. 

Veure més en motorització 

DISSENYS,ESTILS I MATERIALS

 Envia'ns la teva idea  i nosaltres farem del producte el teu propi disseny. Treballem tot tipus de materials amb un ampli ventall d'acabats el gust dels nostres clientes.

Deixaràs escapar aquest servei? 

ENTRAR

AVANTATGES

FINANÇAMENT DE LA TEVA COMPRA, 6 MESOS SENSE INTERSSOS

PLAÇ D'ENTREGA A CONVENIR

FACILITAT D'ADAPTACIÓ PER SÈRIE DE PECES

 Gaudeix i aprofitat dels avantatges d'Acertec 

ENTRAR

CATÀLEG

Fes un cop d'ull el producte

 

ENTRAR 

CONTACTE

Per a més informació contacta amb nosaltres, els nostres professionals faran front a tots els teus dubtes i et facilitaran pressupost sense compromís.

 

ENTRAR

© ACERTEC 2009 || 626792973 || MOSSEN JAUME 23, (08695) BAGÀ BARCELONA. || by {ti}