PERSIANES DE SEGURETAT

 626792973 CONSULTA AMB EL TÈCNIC                             RECUPERA LA TEVA INVERSIÓ 

" La instal·lació d'una persiana de seguretat constitueix l'opció més recomenada en vivendes amb fàcil accés a finestres i portes de terrasses,com xalets o vivendes de planta baixa " . 

Aquest tipus de persiana es fabriquen amb làmines d'alumini extrusionat, unit a la inserció d'una lama autoblocant intermèdia entre les lames principals que bloqueja el aixecament forços de de l'exterior.  Aquest sistema autoblocant proporciona en una persiana d'un metre d'altura 44 punts de bloqueig el tencar, i de manera simultània, oferenit, així un molt elevat nivell de seguretat en l'interior. 

INSTAL·LACIÓ NÈTA I RÀPIDA

L'instal·lació d'una persiana de seguretat no requereix obra, ja que es pot substituir la persiana antiga per la de seguretat sense tenir que canviar tan sols els caixons existents. Malgrat aixó és necessari la instal·lació d'un motor, aixó és degur el elevat pes per metre quadrat (12kg) d'una persiana de seguretat, vers els 3kg d'una persiana d'alumini tèrmic convencional. És necessari una persiana elèctrica, ja que aixecar una persiana d'aquestes característiques amb una cinta o un altre sistema manual seria físicament molt difícil. 

DOS TIPUS DE MOTOR 

- Motor convencional, a travès d'un interruptor a la paret.

-Motor vía ràdio, mitjançant un comandament a distància. 

Veure més en motorització 

DISSENYS,ESTILS I MATERIALS

Envia'ns la teva idea  i nosaltres farem del producte el teu propi disseny. Treballem tot tipus de materials amb un ampli ventall d'acabats el gust dels nostres clientes.

Deixaràs escapar aquest servei?

ENTRAR 

AVANTATGES

FINANÇAMENT DE LA TEVA COMPRA, 6 MESOS SENSE INTERSSOS

PLAÇ D'ENTREGA A CONVENIR

FACILITAT D'ADAPTACIÓ PER SÈRIE DE PECES

 Gaudeix i aprofitat dels avantatges d'Acertec 

ENTRAR

CATÀLEG

Fes un cop d'ull el producte

 

ENTRAR

CONTACTE

Per a més informació contacta amb nosaltres, els nostres professionals faran front a tots els teus dubtes i et facilitaran pressupost sense compromís.

 

ENTRAR

© ACERTEC 2009 || 626792973 || MOSSEN JAUME 23, (08695) BAGÀ BARCELONA. || by {ti}