LA NOSTRA EMPRESA * ACERTEC *

                                                          

Experiència, evolució, formació i resolució. Són els pilars principals d'Acertec; empresa especialitzada en l'artesania amb forja i en la creació i reconstrucció de qualsevol producte. L'experiència en el sector es avalada per a l'activitat que desenvolupem dia a dia mitjançant un tracte familiar i accessible. Acertec centralitza la diversificació que existeix en el sector del metall.

La nostre història conforma la nostre identitat. A mida que s’han anat plantejant diferents reptes professionals, hem adquirit una gran capacitat resolutiva i una formació addicional en la determinació de solucions per a tot tipus de treballs. Fa anys s'havien de donar solucions a tot tipus de necessitats; avui en dia aquesta experiència percep del nostre mètode de treball.

La nostre cartera de clients és molt diversa, treballem des de  particulars, comunitats de veïns, constructors, arquitectes, asseguradores, dissenyadors, interioristes, empreses multinacionals i obra pública. 

 

INNOVACIÓ

La professionalitat en que tractem els diferents projectes es veu acreditada en la capacitat innovadora en que els apliquem. Per això ens hem format en diversos cursos especialitzats amb l'objectiu d’estar a la última referent a les noves tècniques i materials que s’utilitzen en el sector i de disposar la tecnologia més punta del mercat.

 Disposem d’un  ampli ventall de possibilitats professionals i artesanals. Hem realitzat una gran varietat de productes d'artesania i forja, serralleria, estructures metàl·liques, fusteria d’alumini...

 Tenim disponibilitat per a qualsevol tipus d’encàrrec, realitzant-lo en el mínim temps possible i amb els millors recursos.

 

Història de l'empresa 

Història de la forja 

Avals

Alguns dels nostres treballs realitzats 

 

© ACERTEC 2009 || 626792973 || MOSSEN JAUME 23, (08695) BAGÀ BARCELONA. || by {ti}