Acertec

Les nostres avantatges

Aprofiti les facilitats i avantatges de treballar amb Acertec. Destaquem especialment:

 

  • - Oficina Tècnica pròpia: si té molt clar el projecte que vol dur a terme, endavant. Però si té dubtes o si vol disposar de diferents opcions, contacti amb la nostra oficina tècnica.
  •  
  • - Desplaçaments a tot Catalunya.
  •  
  • - Solució integral en els treballs de metall: donem resposta a totes les seves necessitats del sector del metall. 

A més a més...

Termini d’entrega a convenir

acertec-timings.jpg

Estem compromesos amb la màxima satisfacció dels nostres clients. Per això som flexibles i ens adaptem a les teves necessitats en terminis d’entrega.

El nostre equip coneix el sector i està organitzat per optimitzar els temps, i a més treballem amb empreses logístiques de confiança com MRW amb disponibilitat de 24 hores.

Adaptació a volums i sèries

acertec-series.jpg

Invertim en maquinaria pionera que ens permet donar sortida a grans volums de peces seriades. Envia’ns el plànol del producte i nosaltres valorarem el seu procés de fabricació, o bé ajudarem a millorar-lo per reduir costos i temps mantenint la qualitat. Estem a sobre de tot el procés fins que l’últim producte arriba a les teves mans.

Finançament

acertec-carnetjove.png

Podràs gaudir de fins a un 10% de descompte als nostres productes amb el Carnet Jove.

A més som una empresa adherida al sistema Punto Oro del Banc Popular el que et permetrà fraccionar el pagament en 6 terminis sense interessos. O ajornar-ne el pagament fins i tot en 36 mesos en òptimes condicions de finançament.  Tothom hi guanya!