Acertec

Estructures metàl·liques

Qualsevol tipus d’estructura o perfil metàl·lic que necessiteu, el podem dur a terme. Acertec disposa tant de l’equip professional competent com de la maquinaria industrial i les instal·lacions adequades per aquests projectes.

Dissenyem i oferim projectes rendibles i eficients pels nostres clients, i treballem amb un sistema de producció que ens permet assumir grans volums amb la màxima qualitat i temps d’entrega rigorosos.

Tot el metall que necessita una obra, ja sigui de caràcter particular, industrial, comercial, o civil, el pots deixar a les nostres mans amb total confiança.

 

Aquesta és la nostra carta de serveis per estructures metàl·liques:

Perfils estructurals normalitzats

Acertec perfils

Treballem tots els tipus de perfils estructurals necessaris en construcció: HEA, HEB, HEM, UPN... tots fabricats sota la normativa europea i amb la millor qualitat garantida.

Més info

Fabricació de bigues i perfils

 

acertec vigas

Les bigues que necessiti l’obra, les fabriquem i subministrem garantint la qualitat del metall i la producció. Fabriquem bigues cobertes de totes les mides.

Més info

Especialistes en acer galvanitzat i corten

sandra-starke-29867.jpg

A Acertec som especialistes en acer galvanitzat i acer corten, dos materials imprescindibles en els processos constructius actuals. Son dos materials molt actuals, amb una alta durabilitat, que requereixen un molt baix nivell de manteniment i que tenen múltiples possibilitats.

Més info

Cobertes i façanes de panell aïllat

alex-knight-218109.jpg

El panell sandvitx està format per un nucli aïllant d’escuma rígida de poliuretà unida a dues capes de cobertura exteriors metàl·liques (generalment d’acer o alumini) i destaca pel seu alt nivell d'aïllament tèrmic i acústic. S’utilitzen tant en el sector industrial com en el sector residencial, tant en obra nova com en rehabilitació

Més info

Edificis i naus industrials

acertec naus industrials

Tenim capacitat tècnica i humana per dissenyar, fabricar i aixecar estructures i esquelets metàl·lics tant per naus industrials com per locals comercials, o edificis residencials de grans o petites dimensions.

Sigui quin sigui el teu projecte, podrem satisfer fins a l’última exigència.

Més info

Xapes

acertec laminats

Subministrem tot tipus de xapes: pegaso, laminades, galvanitzades, plaques d’acer, estriades, perforades... Podràs escollir el material i les mides que donin resposta a les teves necessitats.

Més info

Obra civil

acertec obra civil

Tenim experiència executant projectes d’infraestructura civil que ja han millorat la vida i la comunicació de les persones a Catalunya. Autopistes i carreteres, urbanitzacions i parcs industrials, parcs, infraestructura ferroviària, aparcaments... Sempre sota els més estrictes controls de qualitat.

Més info

Façanes ventilades

TIER3 Faáanes Ventilades.jpg

Acertec és especialista també en la fabricació de façanes ventilades. Façanes amb cambres d’aire que protegeixen de la humitat, aïllen del fred o la calor exteriors ajudant a estalviar en consum energètic, i milloren el rendiment acústic de l’edifici. I amb una gama infinita de materials per la cara exterior de la façana.

Més info

Oficina tècnica

Acertec és una empresa especialitzada en el servei d’assessoramentestudianàlisi, confecció de projectesexecució d’obrestramitació de permisos i estudis de viabilitat.

 

La nostra oficina tècnica està dirigida per un arquitecte i en ella preparem diferents ofertes per tal que el projecte sigui òptim, eficaç i rendible.

 

A l’inici de les obres ens ocupem de supervisar totes les tasques, ja siguin al taller o a l’obra, i de fer un seguiment exhaustiu de l’evolució del projecte mantenint el client informat en tot moment.

 

Un cop finalitzat el projecte, els nostres professionals verifiquen que el resultat sigui satisfactori i que compleixi les expectatives del client.

 

Més informació

Contacte

Per a més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres. Et donarem resposta a qualsevol dubte, i et facilitarem un pressupost sense cap compromís.