Acertec

Estufes de Pèl·let i Llars de Foc

A Acertec vetllem no només pel benestar dels nostres clients, sinó també pel del medi ambient. Compromesos amb la sostenibilitat, proporcionem i instal·lem estufes, calderes i llars de foc de baix consum o de combustibles renovables d’última generació, que cuiden del medi i ajuden a estalviar.

 

A més, posem a la teva disposició un servei tècnic perquè mai hagis de patir, i t’assessorem sobre les subvencions disponibles de les quals et pots beneficiar.

Estufes i Calderes de Pèl·lets

TIER3 Estufes Pellet.jpg

Ideals per pisos i habitatges sense calefacció central, aquestes calderes utilitzen un combustible molt més eficaç, econòmic i ecològic que els combustibles fòssils: la biomassa. Subministrem calderes de pèl·let, de llenya, o ambdues, així com calefactors industrials de llenya. L’estalvi a la factura de calefacció és d’entre un 40% i un 75%!

 

Llars de Foc

TIER3 Llars de Foc.jpg

Fabriquem i instal·lem llars de foc íntegrament metàl·liques, amb molts avantatges davant les llars de foc tradicional: són més compactes aprofitant millor l’espai, i el seu rendiment calorífic és molt superior, tant en models oberts com tancats. Al nostre catàleg trobareu des d’inserts metàl·lics a estufes, termo estufes i calderes de llenya, amb gran varietat d’estils i acabats. Calor, rendiment i bon gust no han d’anar per separat.

Més info

Barrets de Xemeneia

TIER3 Barrets de Xemeneia.jpg

Fabriquem i instal·lem barrets de xemeneia fets a mida, amb tots els materials i acabats: galvanitzats, d’alumini, d’acer inoxidable, lacats en el color RAL que vulguis... Els dissenyem per evitar que entri qualsevol ocell o animal pel conducte de la xemeneia, i completament segellats per ser estancs davant l’aigua. Ens desplacem per prendre mides.

 

Més info

Elements Auxiliars

acertec-elements auxiliars.jpg

Fabriquem tots els complements i elements auxiliars que necessiten una llar de foc o una barbacoa: protectors, graelles, paravents, porta llenya, vidres de neoceram, i tots els accessoris de neteja i manipulació. Perquè no et falti res.

Més info

Manteniment de Xemeneies

TIER3 Barrets Xemeneia.jpg

La sortida dels fums de la combustió deixa rastre. Un rastre perillós, contaminant, i fins i tot inflamable, com el sutge i els sulfats. A més, dificulta la sortida d’aquests fums, empitjorant el rendiment i augmentant la despesa. Per això, netejar la xemeneia de la llar de foc o la caldera és essencial. A Acertec t’oferim un servei professional de neteja i manteniment de xemeneies amb el que et podràs despreocupar de tot.

Més info

Barbacoes

TIER3 Barbacoes.jpg

Les barbacoes us permeten gaudir d’agradables moments d’esbarjo a l’aire lliure tots junts. I mai no estareu tan a gust ni tranquils com a casa vostra. A Acertec podem dissenyar, fabricar, subministrar i instal·lar la barbacoa perfecta per les vostres necessitats. De llenya o carbó, fixa, de disseny, penjada a la paret, o mòbil amb rodes, i també fabriquem les graelles i planxes adaptades a la teva barbacoa.

 

Més info

Contacte