Acertec

Fusteria d'Alumini

Som especialistes en finestres, portes i complements d’alumini. I ens diferenciem per dos motius: la qualitat del producte, i el preu que podem oferir. Això és possible gràcies tant a l’equip expert com a l’aposta d’Acertec per l’última tecnologia, una maquinària puntera automatitzada per CNC, que ens permet oferir:
 

  • - Precisió decimal en la fabricació.
  • - Temps de fabricació i entrega reduïts.
  • - Preus reduïts gràcies a l’estalvi en costos de material.
     

Al mateix temps, aquest sistema ens permet fabricar productes d’alumini homologats sota la norma de qualitat
UNE 85-218.

 

Som l’empresa capdavantera a Catalunya en tecnologia de l’alumini, i podem oferir-ho tot.

Finestres

TIER3 Finestres1.jpg

Comença a estalviar energia i diners instal·lant les nostres finestres d’alumini. Fàcil i ràpid, net, sense obres, amb un producte homologat de primera qualitat, a un preu sorprenent gràcies a la nostra maquinària pionera. Aïllament perfecte amb tot tipus de sistema d’obertura: corredisses, oscil·lobatents o basculants. I amb una llarga gama d’acabats.

Més info

Portes

acertec-trucador.jpg

Fabriquem a mida portes d’entrada amb 5 punts d’ancoratge per la màxima seguretat i els materials més innovadors i resistents: Alumini, alumini i fusta, portes cuirassades i blindades, o fins i tot portes de PVC que sorprenen pel seu disseny, la seva lleugeresa, i a la seva resistència. També fabriquem i instal·lem portes corredisses d’armari. Tot a mida, i amb la gran varietat d’acabats que ens caracteritza.

Més info

Baranes d’Alumini

TIER3 Baranes d'Alumini.jpg

Les baranes d’alumini per balcons, terrasses i escales ofereixen seguretat, qualitat, resistència a l’exterior, i una quantitat d’acabats per tots els gustos. Les fabriquem a mida, adaptant-nos a allò que necessitis.

Més info

Persianes i Mallorquines

TIER3 Persianes.jpg

Fabriquem i instal·lem persianes d’alumini de tot tipus, amb un servei ràpid, net i sense obres. Fixes, de lames orientables, o fins i tot mallorquines d’alumini que aïllen millor l’interior de l’habitatge. També instal·lem persianes de PVC, persiana tèrmica de caixó compacte, o persianes de seguretat per aquelles portes o finestres vulnerables.

Muntatge en 24 hores.

Més info

Motorització

acertec-motoritzacio.jpg

La motorització de les teves persianes o tendals no ha de ser motiu de preocupació. Per això a Acertec subministrem i instal·lem motors per a persianes, venecianes i tendals, de les marques més reconegudes del mercat i a preu majorista. Però, a més, també oferim un servei de garantia i assistència tècnica, per estar sempre cobert per professionals.

Més info

Mosquiteres

acertec-mosquiteres.jpg

Teixides amb fibra de vidre i revestiment de PVC, resistents, duradores, de gran eficàcia, les nostres mosquiteres s’adapten a les portes, finestres o accessos que necessitis protegir dels insectes. Fixes, corredisses, plisades, enrotllables... les guies primes d’alumini s’adapten als colors de la finestra, i són compatibles amb persianes i mallorquines.

 

Més info

Mampares de vidre

acertec-mampares.jpg

L’elegància d’un bany amb una mampara de vidre no es pot comparar amb res. A Acertec subministrem i instal·lem mampares de vidre en tots els dissenys i acabats. Mampares fixes o practicables, plegables, o fins i tot semi-circulars.

Dóna llum al bany i augmenta l’espai visual amb el millor vidre de seguretat.

Més info

Aparadors

acertec-aparadors.jpg

L’èxit d’un aparador no són els vidres, sinó allò que mostra un bon vidre. A Acertec fabriquem el vidre que necessita el vostre aparador, i a més posem a la vostra disposició el nostre equip tècnic en interiorisme i aparadorisme, que us ajudarà a millorar l’aparador per atreure l’atenció dels clients.

Més info

Claraboies

TIER3 claboies.jpg

Les claraboies són el mètode més eficaç per aprofitar la llum solar i redistribuir-la a l’interior dels edificis. Nosaltres fabriquem i instal·lem claraboies fixes de cúpula simple o doble per millor aïllament tèrmic, i també claraboies amb obertura manual o elèctrica. Ideals per habitatges, edificis, naus industrials, locals comercials, centres esportius, etc. amb interiors massa foscos i massa despesa en llum artificial.

Més info

Sostres

TIER3 Sostres.jpg

Els sostres d’alumini que fabriquem i instal·lem a Acertec són la solució per múltiples necessitats domèstiques o professionals. Fixes o mòbils, opacs o transparents, manuals o automàtics, i sempre 100% hermètics pel que fa a aigua i el vent, els nostres sostres no requereixen obra i serveixen per ampliar espais, cobrir piscines, pèrgoles, jardins, terrasses particulars i comercials, patis interiors... Totalment a mida.

Més info

Tendals

13.jpg La millor defensa per aquells moments en els quals la llum del sol molesta és sempre un bon tendal. A Acertec fabriquem a mida tots els tipus de tendals possibles: per finestres i per portes, estrets o amples, domèstics o per terrasses i locals comercials. Verticals, en teló, de punt recte, corredissos o de braços invisibles. ¿O potser el que necessites són tendals interiors per tamisar la llum? Pregunta’ns!

Més info

Miralls

TIER3 Miralls.jpg

Posem a la teva disposició qualsevol tipus de mirall: de bany, de dormitori o rebedor, en qualsevol forma i disseny, i fins i tot amb marcs de ferro forjat o el material que desitgis. Podem crear dissenys exclusius, i fer per tu una peça única. Mira el nostre catàleg!

Més info