Acertec

Manteniment industrial

L’experiència i el servei d’Acertec no es queda tancat a les nostres instal·lacions. Oferim un complet servei de manteniment adient tant per comunitats de veïns i particulars, com per empreses i naus industrials.

 

Els nostres especialistes són professionals capacitats amb la formació i l’experiència adequades per dur a terme el manteniment que sigui necessari, tant en accions puntuals com incorporant un dels nostres tècnics de manteniment industrial a la vostra empresa quan ho necessiti.

 

Ens especialitzem en:

 

  • -Manteniment general
  • -Obertura de panys, obertures judicials i igualació de bombins.
  • -Reparació de tot tipus de ferro, metall, acer inoxidable, alumini, etc.
  • -Restauració de peces antigues.
  • -Manteniment i protecció d’estructures metàl·liques.
  • -Manteniment, reparació i muntatge de canals pluvials.

 

A més, disposem de servei de camió-grua amb vehicle a disposició dels nostres clients, facilitant i economitzant així els desplaçaments de les estructures o els diferents materials. El camió incorpora ploma elevadora per a materials pesants o treballs a grans alçades.

 

Contacteu amb la nostra Oficina Tècnica, i posarem tota la nostra experiència en manteniment al vostre servei.

Oficina tècnica

Acertec és una empresa especialitzada en el servei d’assessoramentestudianàlisi, confecció de projectesexecució d’obrestramitació de permisos i estudis de viabilitat.

 

La nostra oficina tècnica està dirigida per un arquitecte i en ella preparem diferents ofertes per tal que el projecte sigui òptim, eficaç i rendible.

 

A l’inici de les obres ens ocupem de supervisar totes les tasques, ja siguin al taller o a l’obra, i de fer un seguiment exhaustiu de l’evolució del projecte mantenint el client informat en tot moment.

 

Un cop finalitzat el projecte, els nostres professionals verifiquen que el resultat sigui satisfactori i que compleixi les expectatives del client.

 

Més informació

Contacte

Per a més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres. Et donarem resposta a qualsevol dubte, i et facilitarem un pressupost sense cap compromís.