Acertec

Forja Artística i Restauració

Acertec té experiència acreditada en la forja d’una gran varietat de productes artesanals. Tenim l’art, la formació, i l’equipament necessari per treballar el ferro forjat, un material molt més fort i dúctil que el ferro fos, més resistent als impactes i al pas del temps.

Però no ens limitem al ferro: també treballem l’acer, el coure, l’alumini, i fins i tot materials que es treballen en fred, com l’or, la plata o l’estany.

 

Tenim disponibilitat per a qualsevol tipus d’encàrrec, sigui quin sigui el material, el volum, l’estil o el disseny.  I tant si necessites una peça nova, com si el que desitges es restaurar qualsevol metall envellit o deteriorat.

 

Aquestes són les nostres especialitats:

Forja Artística i Restauració

Restauració

acertec-pany.jpg

Restaurem, modifiquem i reparem qualsevol tipus d’objecte metàl·lic o ferro antic. Des de panys o claus antigues, a baranes o portes de ferro.

Més info

Ferraments per a fusta

acertec-farola.jpg

Dissenyem i fabriquem qualsevol tipus de ferraments per portes i finestres. Poms, panys, manetes, tiradors, picaportes, reixes... fins i tot peces exclusives per als nostres clients.

Més info

Mobiliari urbà

acertec-bancs.jpg

Estem compromesos a millorar la qualitat de vida dels ciutadans, equipant l’espai urbà amb productes de gran qualitat, sostenibles, estètics i funcionals. Bancs, papereres, fonts, fanals i enllumenat públic, parcs infantils o sistemes de sanejament i clavegueram són només una part de tot el que podem fer per la vostra ciutat.

Més info

Mobiliari domèstic

acertec-table.jpg

Equipem els vostres interiors amb mobiliari adaptat a les vostres necessitats, preferències i estils, i sempre funcional. Taules i cadires, làmpades, llits, armaris, miralls, prestatgeries, suports, fins i tot baranes i escales de tot tipus.
La força i la passió del ferro a la teva llar.

Més info

Mobiliari de jardineria

acertec-jardineres.jpg

Tot el que necessiteu per donar funcionalitat i personalitat a jardins i exteriors: taules i cadires o bancs, elegants gronxadors, jardiners de qualsevol tipus i estil, fonts, enllumenat, pèrgoles... fins i tot glorietes!

Més info

Mobiliari comercial

acertec-botiga.jpg

Dissenyem i fabriquem mobiliari i equipament per qualsevol tipus de comerç, adaptat i personalitzat per cobrir les seves necessitats aprofitant al màxim l’espai. Aparadors, expositors, taulells i prestatges, il·luminació, o carros i cistells pensats per la comoditat dels vostres clients.

Més info

Rètols i trofeus

acertec-rotulo.jpg

Una gama pròpia de dissenys per retolació gràfica o comercial, trofeus i obsequis, fins i tot escultures. Però també pots enviar-nos la teva idea, i nosaltres la farem realitat.

Més info

Contacte

Per a més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres. Et donarem resposta a qualsevol dubte, i et facilitarem un pressupost sense cap compromís.