Acertec

Serralleria

Acertec està associada al Gremi de Serrallers de Catalunya, i l’equip humà que la forma està preparat per solucionar qualsevol necessitat dels nostres clients. Des de baranes, escales i portes, fins a elements de seguretat, infraestructura pluvial, o manteniment industrial.

 

La nostra maquinaria és pionera al sector tant a la nau industrial com als camions-grua o les màquines-eines, i ens permet treballar tot tipus de metall (acer, acer inoxidable, alumini, coure o llautó), crear peces en sèrie, i fer-ho tot a preus realment competitius. Un sistema de treball pensat per estalviar-vos temps i diners, amb un producte final de gran qualitat.

Treballs amb acers

treball-acer.jpg

Amb un servei 100% personalitzat, donem resposta a les necessitats del món del metall treballant amb tots els acers del mercat:

  • - Ferro forjat
  • - Ferro corten
  • - Acer inoxidable
  • - Acer galvanitzat
  • - Alumini
  • - Coure, llautó i metalls preciosos

Més info

Baranes

Baranes.jpg

Baranes per balcons i terrasses, per escales interiors o exteriors, baranes urbanes, o fins i tot protectors per voreres, arbres i jardins: a Acertec dissenyem i fabriquem totes les baranes a mida, un servei personalitzat on podràs escollir acabats, estils i materials.

Més info

Escales

escala7.jpg

Si necessites una escala, Acertec et dóna sempre la solució perfecta: dissenyem, fabriquem, subministrem i col·loquem escales metàl·liques a mida, tant d’interior com d’exterior, amb perfils metàl·lics, i una gran gama d’acabats i materials pels graons: fusta, vidre, xapa, ferro, acer...

Més info

Portes Garatge i Automatismes

acertec-portesgaratge.jpg

Fabriquem tot tipus de portes de garatge manual i automàtiques: basculants, seccionals, enrotllables, corredisses, i fins i tot cancel·les. Sempre sota comanda i a mida, amb totes les mesures de seguretat i seguint la normativa europea. Propietaris, comunitats de veïns, naus industrials... tenim solucions, automatismes, acabats i materials adequats per a cada cas.

Més info

Armallats

acertec-armallats.jpg

Fabriquem armallats de màxima qualitat tant amb mides estàndard com personalitzades. La nostra tecnologia pionera i el nostre equip professional garanteixen els resultats i la seguretat, a més d’entregues ràpides i adaptació al que necessiteu en malles electrosoldades, corrugats, estreps i graelles.

Més info

Seguretat domèstica

acertec-persiana.jpg

Ajudem a fer més segura la teva llar amb productes de seguretat extremadament resistents, confiables, i que protegeixen els teus sense oblidar el sentit estètic. Portes cuirassades, tot tipus de reixes per a portes i finestres, i també reixes per tancats domèstics, comercials o industrials.

Més info

Canals Pluvials

acertec-canalspluvials.jpg

Fabriquem i instal·lem canalitzacions pluvials totalment adaptables a les teves necessitats i les particularitats dels edificis on s’han d’instal·lar, siguin cases, pisos, naus industrials, edificis d’oficines... T’assessorarem per escollir el material més adient en cada cas: alumini, coure, zinc, PVC, ferro corten, o qualsevol altre. I sempre amb la millor relació qualitat-preu del mercat.

Més info

Portes Registre

acertec-porta-registre.jpg

Fabriquem portes de registre per a tots els usos: caixes elèctriques, vies d’aigua, de gas... amb els millors materials del mercat i opcions per tots els casos: ferro, xapa galvanitzada, acer inoxidable, o fins i tot portes preparades per posar-hi gres a sobre.

Més info

Contacte