Acertec

Si és metàl·lic, ho fem TOT

Som especialistes en forja, serralleria, alumini, i qualsevol altre tipus de treball metàl·lic. En tots els estils, materials i dissenys. I treballem tant en l’àmbit particular com per arquitectes, industrials o grans cadenes. Tant els detalls més artesanals, com la producció més seriada.

Senzillament, si el que necessites és de metall, podem fer-ho.

You no longer need to overpay for the product you need. After all, there is Alpha Pharma anabolics without intermediaries in Australia with delivery and warranty.
 

ELS NOSTRES SERVEIS

Forja Artística i Restauració

acertec estructures metàl·liques

Vols una nova peça de forja? O necessiteu restaurar algun element metàl·lic? Dissenyem, executem i renovem ferraments per a fusta a portes i finestres, mobiliari urbà, comercial, domèstic o de jardí, fins i tot rètols o trofeus.
 

Entrar

Estructures metàl·liques

acertec porta forja

Treballem tot tipus d’estructures metàl·liques per edificis. Contacta amb la nostra Oficina Tècnica: trobarem les solucions més adients per a perfils estructurals, bigues, xapes, i edificis i naus industrials, així com obra civil. Estem preparats per treballar grans volums.

Entrar

Serralleria

acertec baranes

Baranes, escales, portes de garatge, canals pluvials, reixes i portes de seguretat, manteniment... A Acertec fabriquem tot el que necessiteu, i amb la nostra maquinària pionera, ho fem estalviant temps i reduint costos sense perdre qualitat

Entrar

Fusteria d'alumini

acertec-persiana.jpg

Som especialistes en finestres, portes, persianes i tot tipus de complement d’alumini per la llar, locals comercials i naus industrials. Dissenyem, fabriquem i instal·lem, i gràcies a la nostra infraestructura, ho fem a preus molt competitius. Pregunta’ns!
 

Entrar

Llars de foc i estufes de pèl·let

acertec llar de foc

Vetllem pel vostre benestar, pel vostre estalvi, i també pel medi ambient. Instal·lem estufes i calderes de biomassa domèstiques o comercials/industrials, a més de barbacoes, i qualsevol complement o accessori. I no només això: també ens encarreguem del seu manteniment i de la neteja de xemeneies.

Entrar

Manteniment industrial

acertec manteniment industrial

Oferim un complet servei de manteniment adient tant per comunitats de veïns i particulars, com per empreses i naus industrials. A més, disposem de servei de camió-grua. Contacti i posarem tota la nostra experiència en manteniment al vostre servei!

Entrar

AVANTATGES

Finançament

Financem els vostres projectes fins a 6 mesos sense interesos

 

 

Timmings col.laboratius

Timmings ajustables a la vostra conveniència

APROFITA ELS NOSTRES AVANTATGES

Adaptació

Facilitat d'adaptació per obres grans i sèries de peces

COMPRA ELS NOSTRES PRODUCTES AQUÍ

Pot realizar la petició del material que necessita a través d'aquest formulari sense pagar res.

Un cop rebut, la nostra oficina tècnica li farà arribar l'oferta més ajustada a les seves necessitats i podrá confirmar la comanda i realizar el pagament del material.

pic_20161219_161023-e5b375df5d844f5a8615119413099925-640-0.jpg

ACERTEC

AMPLIA EXPERIÈNCIA EN OBRA PÚBLICA

CONTACTAR