Acertec

Si és metàl·lic, ho fem TOT

Som especialistes en forja, serralleria, alumini, i qualsevol altre tipus de treball metàl·lic. En tots els estils, materials i dissenys. I treballem tant en l’àmbit particular com per arquitectes, industrials o grans cadenes. Tant els detalls més artesanals, com la producció més seriada.

Senzillament, si el que necessites és de metall, podem fer-ho.

ELS NOSTRES SERVEIS

Forja Artística i Restauració

acertec estructures metàl·liques

Vols una nova peça de forja? O necessiteu restaurar algun element metàl·lic? Dissenyem, executem i renovem ferraments per a fusta a portes i finestres, mobiliari urbà, comercial, domèstic o de jardí, fins i tot rètols o trofeus.
 

Entrar

Estructures metàl·liques

acertec porta forja

Treballem tot tipus d’estructures metàl·liques per edificis. Contacta amb la nostra Oficina Tècnica: trobarem les solucions més adients per a perfils estructurals, bigues, xapes, i edificis i naus industrials, així com obra civil. Estem preparats per treballar grans volums.

Entrar

Serralleria

acertec baranes

Baranes, escales, portes de garatge, canals pluvials, reixes i portes de seguretat, manteniment... A Acertec fabriquem tot el que necessiteu, i amb la nostra maquinària pionera, ho fem estalviant temps i reduint costos sense perdre qualitat

Entrar

Fusteria d'alumini

acertec-persiana.jpg

Som especialistes en finestres, portes, persianes i tot tipus de complement d’alumini per la llar, locals comercials i naus industrials. Dissenyem, fabriquem i instal·lem, i gràcies a la nostra infraestructura, ho fem a preus molt competitius. Pregunta’ns!
 

Entrar

Llars de foc i estufes de pèl·let

acertec llar de foc

Vetllem pel vostre benestar, pel vostre estalvi, i també pel medi ambient. Instal·lem estufes i calderes de biomassa domèstiques o comercials/industrials, a més de barbacoes, i qualsevol complement o accessori. I no només això: també ens encarreguem del seu manteniment i de la neteja de xemeneies.

Entrar

Manteniment industrial

acertec manteniment industrial

Oferim un complet servei de manteniment adient tant per comunitats de veïns i particulars, com per empreses i naus industrials. A més, disposem de servei de camió-grua. Contacti i posarem tota la nostra experiència en manteniment al vostre servei!

Entrar

AVANTATGES

Finançament

Financem els vostres projectes fins a 6 mesos sense interesos

 

 

Timmings col.laboratius

Timmings ajustables a la vostra conveniència

APROFITA ELS NOSTRES AVANTATGES

Adaptació

Facilitat d'adaptació per obres grans i sèries de peces

COMPRA ELS NOSTRES PRODUCTES AQUÍ

Pot realizar la petició del material que necessita a través d'aquest formulari sense pagar res.

Un cop rebut, la nostra oficina tècnica li farà arribar l'oferta més ajustada a les seves necessitats i podrá confirmar la comanda i realizar el pagament del material.

pic_20161219_161023-e5b375df5d844f5a8615119413099925-640-0.jpg

ACERTEC

AMPLIA EXPERIÈNCIA EN OBRA PÚBLICA

CONTACTAR