Acertec

Edificis i Naus Industrials

Qualsevol edifici necessita una bona estructura metàl·lica per donar-li suport i fer-lo possible.

A Acertec podem donar resposta a qualsevol projecte arquitectònic o industrial, fabricant i construint estructures metàl·liques tant per a naus industrials com per edificis de locals i oficines, centres comercials, o habitatges de grans o petites dimensions.

Disposem d’un equip expert i acreditat, amb la maquinaria i la capacitat tècnica per una gran producció amb totes les garanties de seguretat i qualitat.

Cobertes i paraments metàl·lics

També oferim les cobertes i paraments metàl·lics per edificis i naus industrials:
 

  • - Cobertes i paraments amb xapa galvanitzada i prelacada, xapa simple, sandwich, plafó de sandwich, etc.
  • - Remats de xapa.
  • - Plaques translúcides de polièster i policarbonat.
  • - Elements complementaris com claraboies, marquesines, remats, etc

Oficina tècnica

Acertec és una empresa especialitzada en el servei d’assessoramentestudianàlisi, confecció de projectesexecució d’obrestramitació de permisos i estudis de viabilitat.

 

La nostra oficina tècnica està dirigida per un arquitecte i en ella preparem diferents ofertes per tal que el projecte sigui òptim, eficaç i rendible.

 

A l’inici de les obres ens ocupem de supervisar totes les tasques, ja siguin al taller o a l’obra, i de fer un seguiment exhaustiu de l’evolució del projecte mantenint el client informat en tot moment.

 

Un cop finalitzat el projecte, els nostres professionals verifiquen que el resultat sigui satisfactori i que compleixi les expectatives del client.

 

Més informació

Avantatges

Finançament

Financem els vostres projectes fins a 6 mesos sense interesos.

 

Al vostre ritme

Terminis ajustables a la vostra conveniència.

Adaptació

Facilitat d'adaptació per obres grans i sèries de peces.

Contacte

Per a més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres. Et donarem resposta a qualsevol dubte, i et facilitarem un pressupost sense cap compromís.