Acertec

Especialistes en acer galvanitzat i corten

A Acertec som especialistes en acer galvanitzat i acer corten, dos materials imprescindibles en els processos constructius actuals. Son dos materials molt actuals, amb una alta durabilitat, que requereixen un molt baix nivell de manteniment i que tenen múltiples possibilitats.

 

 

  • ACER CORTEN

El acero corten, a causa del seu alt contingut en coure, chrome i níquel adquireix un color vermell-taronja característic depenent del medi ambient en el que es troba.

La seva oxidació és solament superficial creant una pel·lícula d'oxigen impermeable a l'aigua i a la corrosió atmosfèrica. No és necessari aplicarli cap protecció galvànica ni pintarlo.

Perquè qualsevol obra realitzada amb acer corten conservi les seves propietats i qualitats, és molt convenient que la estructura de suport de la mateixa es realitzi també amb tubs d'acer corten.

L'acer corten a causa de les seves propietats té múltiples aplicacions tant en edificació de obra pública, privada, interiorisme, paisatgisme, entre altres, com poden ser: ponts, torres, façanes, piscines, fonts, jardineras, xemeneies, escultures; per això és un material molt apreciat tant pels arquitectes, enginyers, decoradors i escultors, com per les empreses de construcció.

 

 

 

  • ACER GALVANITZAT

El acero galvanitzat és un tipus d'acer processat amb un tractament al final del que queda recobert de diverses capes de zinc. Aquestes capes de zinc protegen l'acer evitant que s'oxidin. L'acer galvanitzat també és un material amb un acabat més durador, resistent a les ratllades i que resulta molt atractiu per a molts consumidors.

Oficina tècnica

Acertec és una empresa especialitzada en el servei d’assessoramentestudianàlisi, confecció de projectesexecució d’obrestramitació de permisos i estudis de viabilitat.

La nostra oficina tècnica està dirigida per un arquitecte i en ella preparem diferents ofertes per tal que el projecte sigui òptim, eficaç i rendible.

A l’inici de les obres ens ocupem de supervisar totes les tasques, ja siguin al taller o a l’obra, i de fer un seguiment exhaustiu de l’evolució del projecte mantenint el client informat en tot moment.

 

Un cop finalitzat el projecte, els nostres professionals verifiquen que el resultat sigui satisfactori i que compleixi les expectatives del client.

Més informació

Més informació

Contacte

Per a més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres. Et donarem resposta a qualsevol dubte, i et facilitarem un pressupost sense cap compromís.