Acertec

Façanes Ventilades

Les façanes ventilades són un dels elements clau per l’eficiència energètica de qualsevol edifici. La seva estructura està pensada per crear un matalàs tèrmic entre la paret revestida i el parament exterior de revestiment.

Una cambra d’aire en moviment creant un efecte xemeneia que proporciona molts avantatges a l’edifici.

Avantatges de la façana ventilada

Redueix el consum energètic

La cambra d’aire crea un aïllament tèrmic, deixant fora el calor de l’estiu o el fred de l’hivern. Climatitzar l’interior és molt més ràpid, requereix menys energia, i el resultat d’això... és un estalvi sorprenentment alt.

Protegeix de les humitats

Les taques i desperfectes per humitats difícils i cares de resoldre passen a la història.

Aïlla del soroll exterior

El rendiment acústic de la façana és molt superior, millorant l’aïllament del soroll a l’interior.

Funció estètica i arquitectònica

La gran varietat de materials existents pel revestiment de la cara exterior obre un ventall amplíssim de solucions arquitectòniques i estilístiques: pedra, ceràmica, composite, fenòlic, fibrociment, vidre...

Oficina tècnica

Acertec és una empresa especialitzada en el servei d’assessoramentestudianàlisi, confecció de projectesexecució d’obrestramitació de permisos i estudis de viabilitat.

La nostra oficina tècnica està dirigida per un arquitecte i en ella preparem diferents ofertes per tal que el projecte sigui òptim, eficaç i rendible.

A l’inici de les obres ens ocupem de supervisar totes les tasques, ja siguin al taller o a l’obra, i de fer un seguiment exhaustiu de l’evolució del projecte mantenint el client informat en tot moment.

 

Un cop finalitzat el projecte, els nostres professionals verifiquen que el resultat sigui satisfactori i que compleixi les expectatives del client.

Més informació

Més informació

Avantatges

Finançament

Financem els vostres projectes fins a 6 mesos sense interesos.

 

Al vostre ritme

Terminis ajustables a la vostra conveniència.

Adaptació

Facilitat d'adaptació per obres grans i sèries de peces.

Contacte

Per a més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres. Et donarem resposta a qualsevol dubte, i et facilitarem un pressupost sense cap compromís.