Acertec

Ferraments per a fusta

Podem subministrar qualsevol tipus de ferrament per a fusta, totalment adaptat a les característiques de la porta o finestra

 

Treballem amb tots els materials i una amplíssima gama d’acabats: al nostre catàleg hi trobareu una bona mostra de tots els estils i dissenys.

 

Però no només treballem sobre models o peces fetes. També realitzem peces exclusives pels nostres clients, partint d’una idea o esbós que ens enviïs, o creant un disseny exclusiu totalment nou.

Ferraments per a portes i finestres

Poms i Manetes

acertec-pom.jpg

Aquests petits elements no són només funcionals: formen una part molt important de la decoració, atraient la mirada. Uns poms o manetes òptims donaran al teu habitatge una imatge d’innovació i creativitat.

Gran varietat d’acabats: encerat, galvanitzat, pintura al forn de qualsevol color RAL, patines, envellit, oxidat...

Panys i Claus

acertec-pany.jpg

Fabriquem, reparem i restaurem qualsevol tipus de pany o clau al gust i a les necessitats dels nostres clients. Adaptem el producte a les característiques de la porta o finestra on s’ha d’instal·lar.

Tiradors i Trucadors

acertec-trucador.jpg

Portes i finestres de fusta sempre es veuen beneficiades de ferraments com tiradors i trucadors, i a Acertec t’oferim tant un catàleg amb gran varietat d’estils i acabats, com la possibilitat de crear-los exclusivament per a tu.

Frontisses i Perns

acertec-frontissa.jpg

El tàndem ferro-fusta és guanyador. Transmet força, elegància, resistència. I al nostre catàleg trobaràs tot tipus de frontisses i perns per portes i finestres, adaptables a tots els estils decoratius.

acertec-reixaporta.jpg

Reixes per a Portes

A Acertec fabriquem i instal·lem reixes per a portes a mida, amb materials de la millor qualitat per garantir la màxima resistència i la seguretat dels teus i la teva llar. Però mai deixem de banda el disseny.

Podem fabricar barrots que vagin des de l’estil més clàssic fins els més moderns i actuals. I si tens ja una idea del que vols, només ens la has de fer arribar, i el nostre equip farà d’aquesta una realitat única i personalitzada.

acertec-reixafinestra.jpg

Reixes per a Finestres

Garanteix la seguretat de casa teva sense renunciar a l’estil. Fabriquem a mida i instal·lem reixes per a finestres en tots els models:

  • - Reixes de Ballesta
  • - Reixes Antirobatori
  • - Reixes per a Balconeres, Portes de Negoci
    o d’Habitatge
     

El nostre catàleg us donarà una mostra de tots els estils, materials i acabats que podem fer: ferro pintat o sense pintar, lacat, galvanitzat, envellit, amb dissenys artístics, tornejats, ovalats... O potser portes al cap una idea totalment diferent? També podem fer-la: porta’ns la idea i nosaltres la fabricarem.

Oficina tècnica

Acertec és una empresa especialitzada en el servei d’assessoramentestudianàlisi, confecció de projectesexecució d’obrestramitació de permisos i estudis de viabilitat.

 

La nostra oficina tècnica està dirigida per un arquitecte i en ella preparem diferents ofertes per tal que el projecte sigui òptim, eficaç i rendible.

 

A l’inici de les obres ens ocupem de supervisar totes les tasques, ja siguin al taller o a l’obra, i de fer un seguiment exhaustiu de l’evolució del projecte mantenint el client informat en tot moment.

 

Un cop finalitzat el projecte, els nostres professionals verifiquen que el resultat sigui satisfactori i que compleixi les expectatives del client.

Més informació

Avantatges

Finançament

Financem els vostres projectes fins a 6 mesos sense interesos.

Al vostre ritme

Terminis ajustables a la vostra conveniència.

 

Adaptació

Facilitat d'adaptació per obres grans i sèries de peces.

COMPRA ONLINE DE REIXES PER A PORTES I FINESTRES

Pot realizar la petició del material que necessita a través d'aquest formulari sense pagar res. Un cop rebut, la nostra oficina tècnica li farà arribar l'oferta més ajustada a les seves necessitats i podrá confirmar la comanda i realizar el pagament del material.

acertec-reixa2.jpg

Contacte

Per a més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres. Et donarem resposta a qualsevol dubte, i et facilitarem un pressupost sense cap compromís.