Acertec

Mobiliari comercial

Dissenyem i fabriquem mobiliari comercial de tot tipus. Tenim sempre en compte les característiques de cada empresa, oficina, botiga o comerç, per tal d’adaptar-nos a allò que més convé al negoci.

 

Disposem de sistemes especialitzats, amb una gran varietat d’acabats en metall, ferro i acer. I amb els nostres dissenys, garantim el màxim aprofitament de l’espai. Per què, a un negoci, cada m2 compta!

Mobiliari comercial

Aparadors i expositors

L’estètica de l’establiment és fonamental per a crear impacte al vianant i provocar l’entrada de possibles compradors. Un aparador ben muntat pot aconseguir que el públic memoritzi l’establiment, els productes i els seus preus.

Consulta amb la nostra oficina tècnica i treballem junts en millorar la captació i l’atractiu del vostre establiment!

Taulells i prestatges

Fabriquem a mida el teu taulell, amb diferents possibilitats de dissenys i materials que els transformaran en una peça única. També disposem de prestatges a mida pel teu negoci, sempre utilitzant els millors materials i amb un procés de fabricació curós, amb el que garantim la seva resistència i seguretat.

Il·luminació

Una bona il·luminació del teu negoci, tant a l’interior com a l’exterior, ajuda a atreure clients, retenir-los, i millorar les vendes. La presentació dels productes és millor, i el visitant està a gust a l’establiment, allargant el temps que passa dins. Nosaltres disposem de la tècnica, els materials, els proveïdors i el coneixement necessaris per què la il·luminació de la teva botiga sigui perfecta. Parlem?

Carros i cistells

Podem fabricar carros i cistells per facilitar l’experiència i la compra dels clients al teu negoci. Pots escollir un model del nostre catàleg, o podem fer carros i cistells a mida, amb una gran varietat de materials i acabats, i pensats sempre per la més gran funcionalitat.

Oficina tècnica

Acertec és una empresa especialitzada en el servei d’assessoramentestudianàlisi, confecció de projectesexecució d’obrestramitació de permisos i estudis de viabilitat.

 

La nostra oficina tècnica està dirigida per un arquitecte i en ella preparem diferents ofertes per tal que el projecte sigui òptim, eficaç i rendible.

 

A l’inici de les obres ens ocupem de supervisar totes les tasques, ja siguin al taller o a l’obra, i de fer un seguiment exhaustiu de l’evolució del projecte mantenint el client informat en tot moment.

 

Un cop finalitzat el projecte, els nostres professionals verifiquen que el resultat sigui satisfactori i que compleixi les expectatives del client.

Més informació

Més informació

Avantatges

Finançament

Financem els vostres projectes fins a 6 mesos sense interesos.

 

Al vostre ritme

Terminis ajustables a la vostra conveniència.

Adaptació

Facilitat d'adaptació per obres grans i sèries de peces.

Contacte

Per a més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres. Et donarem resposta a qualsevol dubte, i et facilitarem un pressupost sense cap compromís.