Acertec

Mobiliari domèstic

Ara, des d’Acertec també ens ocupem d’equipar els vostres espais interiors. Ens adaptem a les vostres necessitats i preferències, i a l’estil de la vostra llar.

 

Elements metàl·lics amb qualsevol disseny, escollits del nostre catàleg, o totalment personalitzat. Vosaltres trieu!

Cases i xalets, apartaments, pisos... mireu tot el que podem fer a casa vostra.

Mobiliari per a menjador

Taules i cadires

Taules d’estudi o treball, taules de menjador per a dinars familiars, en qualsevol mida i una gran varietat de materials. Estil modern? Clàssic? Ambient retro? O potser sofisticat i contemporani? A Acertec podem fer-ho.

A més, dissenyem i fabriquem les cadires pensant sempre en l’estètica, la lleugeresa i la comoditat.

Làmpedes

Les làmpades són elements decoratius clau, ja que al ser el punt focal de la llum sempre criden l’atenció.

A Acertec cuidem els dissenys per adaptar-nos a qualsevol estil. Podem crear la teva pròpia làmpada amb multitud de materials, colors, etils i formats. Làmpades de peu, de paret, de sobre taula, aplics... 

Prestatgeries i còmodes

Oferim prestatgeries i mobiliari de forja per a diferents tipus de necessitats i interessos: llibreries, mobles de menjador, prestatges per decoració o rebost, i altres mobles complementaris como tauletes, banquetes o calaixeres.

Consulta el nostre catàleg, i demana’ns directament el que vols i fabricarem una peça personalitzada i a mida.

Estenedors

Fabriquem estenedors d’interior d’acer inoxidable i altres materials metàl·lics. Els fem a mida segon la teva conveniència, i de tots els tipus: amb ales, de balcó, extensibles, de paret, de radiador, de sisí...

Mobiliari per a habitació

Llits i armaris

Vestim el teu dormitori amb models innovadors, únics, estrambòtics i molt atractius. Si busques un llit realment especial, a Acertec tenim l’equip humà, la maquinària, la capacitat i la creativitat per sorprendre’t.

A Acertec fabriquem armaris a mida amb diferents estils i materials, adaptant-nos a qualsevol espai i a les teves preferències.

Tauletes de nit

Per posar-hi una llum, o el despertador, o per deixar-hi el llibre o el mòbil... les tauletes de nit són el complement indispensable al dormitori. Nosaltres posem a la teva disposició un ampli catàleg de tauletes en diferents estils i mides per què trobis aquelles que millor encaixen al teu ambient.

Penjadors

Aquestes petites peces de paret no només ens permeten alleugerar armaris i rutines penjant roba o objectes: són per ells mateixos elements decoratius que completen l’ambient determinat que estàs creant al teu dormitori.

A Acertec dissenyem i fabriquem penjadors per a totes les necessitats, mides i espais.

Canalobres i làmpedes

Fabriquem canelobres amb l’habitual i amplíssima gama de materials, formes i acabats. Tinguis la idea que tinguis, podrem fer-la realitat..

També oferim multitud de materials, colors, estils i formes per la teva làmpada de paret, de peu, de tauleta, o els aplics.

Mobiliari de bany

Miralls

El mirall es la peça central del bany. A Acertec tenim una àmplia varietat de miralls per a banys amb els seus aplics.

Però si al nostre catàleg no trobes el que busques, també el podem fer a mida amb els materials i el disseny que prefereixis.

Suport per a tovalloles

Fem suports útils i atractius, personalitzats a la teva mida, i amb els materials i estils que busques per penjar les tovalloles al teu bany.

Suports per a Rotllo de Paper i Escombretes

També fabriquem suports pels rotllos de paper higiènic, així com per les tant necessàries escombretes. Per què benestar i estil han d’anar sempre junts!

Mampares de bany

A Acertec disposem d’un ampli ventall de mampares en tots els estils i dissenys, sempre amb els materials de millor qualitat, i pensades per un muntatge ràpid, net i senzill.

Ens adaptem a qualsevol espai i perfil de dutxa, i podem fer mampares personalitzades a mida.

Baranes i escales

Escales Rectes i de Cargol

A Acertec estem compromesos a donar-te un servei únic, individual i personalitzat. Per això fabriquem a mida totes les nostres escales. Treballem amb tots els materials i proporcionem els acabats adequats, tant per l’estil com per la millor durabilitat de l’escala, segons sigui per interior o per l’exterior de l’habitatge.

En acer inoxidable, galvanitzat, en escales rectes, o de cargol, amb dissenys nostres o personalitzats segons les teves idees... pregunta’ns, i trobarem la solució a la teva mida.

Baranes de vidre

Les baranes de vidre, a més de molt elegants, són realment útils pels espais més foscos de la llar, ja que deixen passar la llum. Les fabriquem a mida en diferents acabats. Aprofita millor la radiació solar!

Baranes interiors

Siguin per les escales, o per espais a dos nivells amb planta superior oberta, les baranes interiors són a la vegada un element clau de seguretat, i un element decoratiu cridaner i vistós.

Tenint això en compte, a Acertec les fabriquem amb els materials més resistents per oferir la màxima seguretat. I li donem un gran pes al sentit artístic, per oferir-te unes baranes interiors de dissenys exclusius que facin lluir qualsevol espai.

Baranes d’Acer Inoxidable

Treballant amb l’acer inoxidable podem dissenyar models personalitzats i al gust dels nostres clients. Baranes resistents tant per interiors com per exteriors, fortes i pràctiques.

Oficina tècnica

Acertec és una empresa especialitzada en el servei d’assessoramentestudianàlisi, confecció de projectesexecució d’obrestramitació de permisos i estudis de viabilitat.

 

La nostra oficina tècnica està dirigida per un arquitecte i en ella preparem diferents ofertes per tal que el projecte sigui òptim, eficaç i rendible.

 

A l’inici de les obres ens ocupem de supervisar totes les tasques, ja siguin al taller o a l’obra, i de fer un seguiment exhaustiu de l’evolució del projecte mantenint el client informat en tot moment.

 

Un cop finalitzat el projecte, els nostres professionals verifiquen que el resultat sigui satisfactori i que compleixi les expectatives del client.

Més informació

Més informació

Avantatges

Finançament

Financem els vostres projectes fins a 6 mesos sense interesos.

 

Al vostre ritme

Terminis ajustables a la vostra conveniència.

Adaptació

Facilitat d'adaptació per obres grans i sèries de peces.

Contacte

Per a més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres. Et donarem resposta a qualsevol dubte, i et facilitarem un pressupost sense cap compromís.