Acertec

Mobiliari urbà

El nostre ofici ens permet millorar la qualitat de vida dels ciutadans, i a Acertec estem compromesos amb aquesta responsabilitat. Per això creem els nostres productes sota els criteris de qualitat, sostenibilitat, estètica i funcionalitat a un preu just.

 

Els fabriquem pensant en la major durabilitat, un fàcil manteniment, una alta resistència, un sentit estètic, i sobre tot la màxima funcionalitat.

Mobiliari urbà general

Bancs i seients públics

Oferim bancs per a jardins i vies públiques amb una gran varietat de models, estils, mides i acabats a escollir. Però tots tenen dues coses en comú: estan dissenyats per ser còmodes pels ciutadans, i fabricats manualment per oferir la major resistència.

Papereres i Cendrers

Fabriquem papereres exteriors amb possibilitat d’incorporar cendrers. Elements de doble funcionalitat, elegants i polivalents, ideals per a les entrades de centres comercials, cinemes, o qualsevol àrea d’ús públic.

Podem fabricar-les a mida amb materials diversos com acer inoxidable, xapa perforada, xapa galvanitzada, xapa zincada, etc. I el capçal superior pot ser basculant o bé amb obertura lateral. Ens adaptem a les necessitats i preferències dels nostres clients.

Escocells i cadenats

Fabriquem escocells a mida per protegir els arbres de la ciutat. Ens adaptem a qualsevol espai, i poden ser fabricats amb els materials més diversos

Els cadenats a la via pública no només restringeixen el pas, sinó que ho fan pensant en l’estètica decorativa de la ciutat. És un element decoratiu de primer nivell, i a Acertec li donem la importància que mereix.

Aparcabicicletes

Dissenyem i fabriquem aparcabicicletes que siguin pràctics, senzills i reduïts per aprofitar millor l’espai públic. Amb un alt sentit estètic, i amb els materials i acabats més diversos.

Zones de lleure i esbarjo

Escultures i fonts

Proporcionem equipament decoratius per a diferents zones d'esbarjo, com escultures decoratives o fonts. Però seguint els dos criteris indispensables: màxima qualitat en materials i fabricació, i màxima seguretat en el disseny.

Gronxadors, tobogans, molles i balancins

Els bàsics de qualsevol parc infantil. Els fabriquem amb materials de gran durabilitat, resistència i qualitat, seguint estrictes paràmetres de seguretat. Són bonics, i són segurs.

Xarxes i tirolines

Oferim tirolines i carruseles per a parcs infantils en diferents materials, i també xarxes individuals i dobles de diferents mesures

Complements per a parcs infantils

A Acertec gaudiu d’un gran ventall d’oportunitats que faran del vostre parc un indret únic per als més petits. Entre els nostres complements trobareu rajoles de cautxú per un major confort i seguretat, tanques, porteries de futbol, cistelles de bàsquet...

Enllumenat Públic

Llumeneres

Quan dissenyem llumeneres pensem sempre en la perfecció: els materials i acabats que més escaiguin als nostres clients, dissenys innovadors i totalment adaptables, i una gran funcionalitat.

Suport de Paret

Els suports de paret són una solució ideal per reduir obstacles a la via pública i millorar la seguretat dels ciutadans. Imprescindibles a voreres estretes, utilíssims en qualsevol zona de vianants, a Acertec ens adaptem a l’espai i l’estil que sigui necessari. Aportem urbanisme pràctic i estètic.

Suport de Pilona

Sigui quin sigui l’estil que busqueu per l’enllumenat públic del vostre municipi, Acertec pot oferir-vos el producte perfecte . Disposem d’un gran ventall de suports per a faroles de jardí o exteriors, i també fanals interiors.

Balises

La balisa es un dels productes més eficients del mobiliari urbà. Pensades per l’abastiment i senyalització de camins, parcs i zones de vianants, la seva naturalesa exigeix que tinguin una gran robustesa mecànica i una alta resistència a la corrosió.

 

Elements per encastar

Tapes i reixes

Som pioners en el sector del sanejament urbà: dissenyem i fabriquem les nostres pròpies games de tapes i reixes sota uns estrictes paràmetres de qualitat i seguretat, d’acord amb la normativa vigent.

A més, dins el disseny de les nostres tapes i reixes es pot incloure un marcatge personalitzat.

Canals pluvials

Fabriquem, instal·lem i reparem baixants i canals per a la recollida d’aigües pluvials. Donem servei als municipis oferint:

  • - Adaptació a qualsevol tipus d’obra.
  • - Fabricació a mida, sense juntes ni empalmaments
  • - Instal·lació ràpida.
  • - Amplia gama de colors i materials.

Boques de desguàs

Fabriquem i instal·lem tot tipus d’elements a mida per a millorar i optimitzar el sanejament urbà, amb boques de desguàs adaptables a les necessitats dels nostres clients.

Embornals

Facilitem la millor evacuació d’aigües residuals amb embornals fabricats a mida, amb totes les garanties de qualitat i seguretat i segons la normativa.

Oficina tècnica

Acertec és una empresa especialitzada en el servei d’assessoramentestudianàlisi, confecció de projectesexecució d’obrestramitació de permisos i estudis de viabilitat.

La nostra oficina tècnica està dirigida per un arquitecte i en ella preparem diferents ofertes per tal que el projecte sigui òptim, eficaç i rendible.

 

A l’inici de les obres ens ocupem de supervisar totes les tasques, ja siguin al taller o a l’obra, i de fer un seguiment exhaustiu de l’evolució del projecte mantenint el client informat en tot moment.

 

Un cop finalitzat el projecte, els nostres professionals verifiquen que el resultat sigui satisfactori i que compleixi les expectatives del client.

Més informació

Més informació

Avantatges

Finançament

Financem els vostres projectes fins a 6 mesos sense interesos.

 

Al vostre ritme

Terminis ajustables a la vostra conveniència.

Adaptació

Facilitat d'adaptació per obres grans i sèries de peces.

Contacte

Per a més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres. Et donarem resposta a qualsevol dubte, i et facilitarem un pressupost sense cap compromís.