Acertec

Rètols i trofeus

Rètols pel teu negoci, trofeus per una competició, obsequis per regals d’empresa, o per qualsevol ocasió especial... Si és metàl·lic, a Acertec podem fer-ho: Ferro forjat, acer, llautó, o fins i tot metalls preciosos. En qualsevol estil, amb els nostres propis dissenys, o partint d’un disseny o idea teva que vols veure feta realitat.

Rètols

A Acertec dissenyem i fabriquem rètols comercials per empreses, així com estampacions comercials.

Tenim la capacitat, la tècnica i la creativitat per crear també rètols gràfics, o lletres i números de forja, o en qualsevol altre material.

Consulta’ns i farem a mida allò que necessitis.

Trofeus

Qualsevol commemoració important requereix del seu recordatori o trofeu. Acertec t’ho posa fàcil oferint dissenys personalitzats per qualsevol necessitat d’aquest caire:

  • - Copes i trofeus per concursos i premis, competicions esportives, etc.
  • - Plaques commemoratives
  • - Medalles personalitzades
  • - Estampacions i gravacions sobre models ja fets.

Obsequis

Qualitat i disseny exquisit pels detalls més petits. A Acertec fabriquem obsequis de metall que no deixen a ningú indiferent:

  • - Clauers
  • - Pins
  • - Figures
  • - Ferradures

Escultures

Vols una escultura exclusiva pel teu jardí? O potser una obra commemorativa? A Acertec tenim una forta faceta artística, gaudim creant i elaborant escultures tant de pròpia creació com sota les indicacions o dissenys dels nostres clients.

Entra a la nostra secció d’Escultura i parlem de la peça que vols fer realitat!

Oficina tècnica

Acertec és una empresa especialitzada en el servei d’assessoramentestudianàlisi, confecció de projectesexecució d’obrestramitació de permisos i estudis de viabilitat.

 

La nostra oficina tècnica està dirigida per un arquitecte i en ella preparem diferents ofertes per tal que el projecte sigui òptim, eficaç i rendible.

 

A l’inici de les obres ens ocupem de supervisar totes les tasques, ja siguin al taller o a l’obra, i de fer un seguiment exhaustiu de l’evolució del projecte mantenint el client informat en tot moment.

 

Un cop finalitzat el projecte, els nostres professionals verifiquen que el resultat sigui satisfactori i que compleixi les expectatives del client.

Més informació

Més informació

Avantatges

Finançament

Financem els vostres projectes fins a 6 mesos sense interesos.

 

Al vostre ritme

Terminis ajustables a la vostra conveniència.

Adaptació

Facilitat d'adaptació per obres grans i sèries de peces.

Contacte

Per a més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres. Et donarem resposta a qualsevol dubte, i et facilitarem un pressupost sense cap compromís.