Acertec

Claraboies

Dissenyades per un màxim aprofitament de la llum solar, les claraboies reparteixen la lluminositat als interiors, essent ideals per espais foscos molt amplis o de gran alçada, o senzillament aquells que no poden obrir finestres a les parets però sí als sostres.

 

A Acertec t’oferim tots els models existents, adients tant per naus industrials i comercials, com per espais domèstics que ho requereixin:

Tipus de claraboies

Claraboies Fixes

Destinades a la il·luminació central, s’utilitzen en qualsevol coberta i en tot tipus d’edificis.

Podem instal·larles amb sòcol metàl·lic o sense.

 

Més informació

Claraboies amb Obertura de Maneta

Amb un sistema d’obertura especialment pensat per possibilitar la ventilació, aquestes claraboies són perfectes per banys, passadissos, naus industrials, comerços...

Com els tendals, tenen una maneta 1,8 m de llargada que obra la cúpula al girar-la, i permet fixar-la en qualsevol posició fins una obertura màxima de 30 cm.

És aconsellable no col·locar-les en alçades superiors als 4 metres.

 

Més informació

Claraboies amb Obertura Elèctrica

El seu concepte és el mateix que a la claraboia de obertura manual, però en aquest cas està motoritzada.

Segons el tipus de claraboia necessitarà un motor petit, gran, i fins i tot 2 motors. I són ideals per donar llum i ventilació amb sostres és alts dels 4 metres. Amb l’accionament a distancia, no hi haurà problema per obrir ni tancar.

A més, també fabriquem protectors per a arbres i jardins, i escocells per a arbres.

Més informació

Oficina tècnica

Acertec és una empresa especialitzada en el servei d’assessoramentestudianàlisi, confecció de projectesexecució d’obrestramitació de permisos i estudis de viabilitat.

 

La nostra oficina tècnica està dirigida per un arquitecte i en ella preparem diferents ofertes per tal que el projecte sigui òptim, eficaç i rendible.

 

A l’inici de les obres ens ocupem de supervisar totes les tasques, ja siguin al taller o a l’obra, i de fer un seguiment exhaustiu de l’evolució del projecte mantenint el client informat en tot moment.

 

Un cop finalitzat el projecte, els nostres professionals verifiquen que el resultat sigui satisfactori i que compleixi les expectatives del client.

 

Més informació

Avantatges

Finançament

Financem els vostres projectes fins a 6 mesos sense interesos.

 

Al vostre ritme

Terminis ajustables a la vostra conveniència.

Adaptació

Facilitat d'adaptació per obres grans i sèries de peces.

Contacte

Per a més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres. Et donarem resposta a qualsevol dubte, i et facilitarem un pressupost sense cap compromís.