Acertec

Finestres d'alumini

Tant si és el moment de renovar les finestres de casa, com si es tracta d’un projecte de nou edifici, escollir finestres d’alumini és sempre una de les millors opcions. I fer-ho a Acertec, la opció més segura i rendible.

 

Perquè sempre oferim la millor relació qualitat-preu en els nostres materials.

Perquè la gama de combinacions, sistemes d’obertura, materials i acabats és tan amplia que tenim resposta per qualsevol ambient i necessitat.

Perquè són fàcils d’instal·lar, no cal fer obra, és ràpid i net.

Perquè no necessiten gairebé manteniment.

I perquè totes les nostres finestres incorporen marcatge CE de Conformitat Europea, garantint la qualitat de la seva fabricació.

 

A més, a Acertec t’oferim sempre la nostra garantia de servei. I no només això: també ens encarreguem de tramitar les subvencions públiques del Pla Renova’t de Finestres amb el teu encàrrec.

 

Ja no tens excusa! El que sí tens són tipus de finestres per escollir:

Tipus de finestres

Finestres Practicables

A Acertec fabriquem, subministrem i instal·lem finestres practicables tant d’alumini com de PVC, mixtes d’alumini i fusta, i amb trencament de pont tèrmic: un sistema molt recomanable en qualsevol indret on el fred de l’hivern o la calor de l’estiu siguin fortes, ja que aïlla de la temperatura exterior i ajuda a estalviar energia.

Oferim una àmplia varietat de colors i acabats que possibiliten tant a l’usuari final com als professionals de l’arquitectura i l’interiorisme solucions per a qualsevol tipus d’estil i projecte.

Més informació

Finestres Corredisses

Les finestres corredisses són ideals per quan es vol gaudir al màxim de les vistes a l’exterior, i són especialment recomanables per a grans finestrals, ja que permeten el millor aprofitament de la llum solar.

A més, la finestra corredissa te una altra gran virtut: ocupa només el pla en el que es mouen, cap al costat esquerre o al costat dret. Així, l’obertura és còmoda i no afecta a la decoració de la llar, es poden col·locar cortines o mobiliari sense perdre espai.

A Acertec podem subministrar i instal·lar tancaments corredissos tan d’alumini com de PVC, mixtes amb alumini i fusta, i es clar, amb trencament de pont tèrmic. I tot el ventall d’acabats que puguis imaginar.

Més informació

Finestres Oscil·lobatents

Les finestres oscil·lobatents ofereixen la més gran versatilitat del mercat: el mecanisme d’obertura que tenen al marc lateral permet un gir alternatiu de la finestra. Així, amb la mateixa maneta i de la forma més senzilla, la finestra es pot obrir tant en vertical com horitzontal.

Pregunta’ns: podem oferir-te un gran ventall de materials (alumini sol o combinat amb altres materials, PVC...), colors i acabats.

Més informació

Finestres Basculants

Les finestres basculants són aquelles on les fulles descanses a les vores amb frontisses, i permeten una obertura exterior o interior on es pot “aixecar” la fulla inferior.

Aquest tipus de finestra pràcticament no ocupen espai dins l’habitatge, oficina o negoci, i per la seva disposició permeten ventilar fins i tot quan plou.

Les fabriquem en alumini, PVC i altres materials, una gama d’acabats per escollir qualsevol estil, i amb trencament de pont tèrmic.

Més informació

Oficina tècnica

Acertec és una empresa especialitzada en el servei d’assessoramentestudianàlisi, confecció de projectesexecució d’obrestramitació de permisos i estudis de viabilitat.

 

La nostra oficina tècnica està dirigida per un arquitecte i en ella preparem diferents ofertes per tal que el projecte sigui òptim, eficaç i rendible.

 

A l’inici de les obres ens ocupem de supervisar totes les tasques, ja siguin al taller o a l’obra, i de fer un seguiment exhaustiu de l’evolució del projecte mantenint el client informat en tot moment.

 

Un cop finalitzat el projecte, els nostres professionals verifiquen que el resultat sigui satisfactori i que compleixi les expectatives del client.

 

Més informació

Avantatges

Finançament

Financem els vostres projectes fins a 6 mesos sense interesos.

 

Al vostre ritme

Terminis ajustables a la vostra conveniència.

Adaptació

Facilitat d'adaptació per obres grans i sèries de peces.

Contacte

Per a més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres. Et donarem resposta a qualsevol dubte, i et facilitarem un pressupost sense cap compromís.