Acertec

Mallorquines

La mallorquina d’alumini és un element de protecció solar ja que, com a complement de la finestra, permet reduir l’impacte d’escalfor en els espais de l’habitatge en contacte amb l’exterior. El resultat, es clar, es un important estalvi energètic. A més, també millora l’aïllament tèrmic i incrementa la privacitat de la llar.

 

Acertec t’ofereix tota una gama d’opcions per la teva mallorquina:

 

  • Amb lama fixa (52mm) o mòbil (70mm) que permet regular la ventilació i la llum solar segons el moment del dia.
  • Corredissa, plegable o practicable.
  • Acabats diferents en imitació fusta o qualsevol color RAL.

 

Posa-hi un punt d’elegància mediterrània i millora els teus interiors amb les nostres mallorquines!

Oficina tècnica

Acertec és una empresa especialitzada en el servei d’assessoramentestudianàlisi, confecció de projectesexecució d’obrestramitació de permisos i estudis de viabilitat.

La nostra oficina tècnica està dirigida per un arquitecte i en ella preparem diferents ofertes per tal que el projecte sigui òptim, eficaç i rendible.

A l’inici de les obres ens ocupem de supervisar totes les tasques, ja siguin al taller o a l’obra, i de fer un seguiment exhaustiu de l’evolució del projecte mantenint el client informat en tot moment.

 

Un cop finalitzat el projecte, els nostres professionals verifiquen que el resultat sigui satisfactori i que compleixi les expectatives del client.

Més informació

Més informació

Avantatges

Finançament

Financem els vostres projectes fins a 6 mesos sense interesos.

 

Al vostre ritme

Terminis ajustables a la vostra conveniència.

Adaptació

Facilitat d'adaptació per obres grans i sèries de peces.

Contacte

Per a més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres. Et donarem resposta a qualsevol dubte, i et facilitarem un pressupost sense cap compromís.