Acertec

Mampares de Vidre

A Acertec subministrem i instal·lem tot tipus de mampares de vidre. Mampares exteriors per comerços, restaurants etc, i també mampares de bany. I quan diem “tots els tipus”, en referim exactament a això: que sigui quina sigui la mampara que voldries, la podem fer.

 

Totes les nostres mampares estan fabricades amb alumini i vidre temperat segons tota la normativa europea de seguretat i qualitat. Es trata d’un vidre flexible i molt resistent, classificat com a vidre de seguretat ja que a més, si es trenca, ho fa en petits fragments amb vores suaus que no tallen.

 

Escollint una mampara Acertec podràs triar tant l’acabat dels vidres (transparents, carglas, gravats al àcid combinat amb transparent, o fins i tot vidres personalitzats) com de l’alumini (blanc, plata brillant o mate, pergamon, gris, i molts altres de la carta RAL).

 

I és clar, oferim tots els tipus de mampara per adaptar-la a qualsevol espai:

Tipus de Mampares

Mampares Corredisses

Fetes a mida, són ideals per banys i dutxes, però també per exteriors de restaurants, cafeteries, i altres establiments.

Oferim un alt nivell de personalització, podent fabricar-les no només en vidre i alumini, sinó també amb ferro lacat o corten, metacrilat, de panell opac, o de fusta amb jardinera incorporada. I podem incorporar fins i tot el nom o el logotip de l’empresa.

La porta es desplaça lateralment, sense destorbar el pas en cap moment.

Més informació

Mampares Fixes

La opció més senzilla per dutxes i banyeres on l’accés es obert i senzill, i la mampara no ha d’articular-se per deixar pas.

Tu tries l’acabat del vidre i l’alumini (o altre material) per posar-lo en sintonia amb l’estil del teu bany.

Més informació

Mampares Practicables

Podem subministrar-te qualsevol model de mampara practicable, amb la composició que sigui necessària: d’una fulla, de dues fulles, d’un full practicable i un altre fix, a una banda o a l’altra... explica’ns com és l’espai, i nosaltres t’assessorarem per escollir la mampara més pràctica pel teu bany.

Més informació

Mampares Plegables

La opció ideal per dutxes petites, i una de les més utilitzades quan l’espai és un racó. Les fabriquem a mida amb la millor combinació d’elements: o bé dues portes plegables que deixen un espai ampli per entrar a la dutxa, o bé una porta plegable i una part fixa per quan la dutxa està en un racó.

I la gama d’acabats Acertec per personalitzar vidre i alumini tant com vulguis.

Més informació

Oficina tècnica

Acertec és una empresa especialitzada en el servei d’assessoramentestudianàlisi, confecció de projectesexecució d’obrestramitació de permisos i estudis de viabilitat.

 

La nostra oficina tècnica està dirigida per un arquitecte i en ella preparem diferents ofertes per tal que el projecte sigui òptim, eficaç i rendible.

 

A l’inici de les obres ens ocupem de supervisar totes les tasques, ja siguin al taller o a l’obra, i de fer un seguiment exhaustiu de l’evolució del projecte mantenint el client informat en tot moment.

 

Un cop finalitzat el projecte, els nostres professionals verifiquen que el resultat sigui satisfactori i que compleixi les expectatives del client.

 

Més informació

Avantatges

Finançament

Financem els vostres projectes fins a 6 mesos sense interesos.

 

Al vostre ritme

Terminis ajustables a la vostra conveniència.

Adaptació

Facilitat d'adaptació per obres grans i sèries de peces.

Contacte

Per a més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres. Et donarem resposta a qualsevol dubte, i et facilitarem un pressupost sense cap compromís.