Acertec

Miralls d'Alumini

A Acertec podem subministrar-te miralls de tot tipus: per a banys, rebedor, dormitori, vestidor... i amb qualsevol forma i disseny: quadrats, esfèrics, allargats, horitzontals, etc.

 

Per tancar una personalització total, també podràs escollir el material i l’acabat per al marc del mirall. Forja, ferro corten, alumini, però també fusta i altres materials.

 

Consulta el nostre catàleg, o pregunta’ns i t’assessorarem sense compromís.

Oficina tècnica

Acertec és una empresa especialitzada en el servei d’assessoramentestudianàlisi, confecció de projectesexecució d’obrestramitació de permisos i estudis de viabilitat.

 

La nostra oficina tècnica està dirigida per un arquitecte i en ella preparem diferents ofertes per tal que el projecte sigui òptim, eficaç i rendible.

 

A l’inici de les obres ens ocupem de supervisar totes les tasques, ja siguin al taller o a l’obra, i de fer un seguiment exhaustiu de l’evolució del projecte mantenint el client informat en tot moment.

 

Un cop finalitzat el projecte, els nostres professionals verifiquen que el resultat sigui satisfactori i que compleixi les expectatives del client.

Més informació

Més informació

Avantatges

Finançament

Financem els vostres projectes fins a 6 mesos sense interesos.

 

Al vostre ritme

Terminis ajustables a la vostra conveniència.

Adaptació

Facilitat d'adaptació per obres grans i sèries de peces.

Contacte

Per a més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres. Et donarem resposta a qualsevol dubte, i et facilitarem un pressupost sense cap compromís.