Acertec

Mosquiteres

Los mosquiteres són un element essencial pel benestar domèstic, ja que impedeixen l’entrada de qualsevol insecte, animals més grans (com gats o ratolins si parlem de mosquiteres per portes de jardí), fulles, etc., mentre tens obert per ventilar o refrescar-te.

 

A Acertec podem proveir-te de qualsevol tipus de mosquitera, garantint la resistència i durabilitat de la malla de fibra de vidre, la qualitat dels acabats i la facilitat d’instal·lació, i amb els sistemes d’obertura més còmodes:

Tipus de mosquiteres

Enrotllable Vertical o Lateral

La opció més demandada quan es necessita tenir accés a l’exterior a través de la finestra.

Fabricades en fibra de vidre i alumini, aquestes mosquiteres son resistents als elements i el pas del temps, i tenen un muntatge fàcil i ràpid, tant amb sistema compacte com directament a l’obra.

Podràs escollir mosquiteres enrotllables verticals fins a una alçada de 2400mm, amb possibilitat de tela transparent o opaca o mosquiteres enrotllables lateral que garanteixen la màxima comoditat gràcies al seu tancament magnètic.

Més informació

Mosquiteres Fixes

Les mosquiteres fixes són l’opció més senzilla i econòmica, pensada per totes aquelles finestres on no s’hagi d’accedir a l’exterior.

A Acertec podràs escollir el sistema de fixació de la mosquitera (xapa, inox, palometes, etc.), així com un fàcil recanvi del teixit.

Més informació

Mosquitera Prisada

Les mosquiteres prisades són ideals per a la seva instal·lació en accessos a balcons, terrasses i patis, i també per a finestres d’altura considerable.

Les fabriquem amb un còmode sistema de recollida lateral plegat en acordió per evitar esforços al accionar-les. A més la malla queda perfectament recollida sense menjar-se espai, permetent la màxima amplària de pas.

El perfil inferior adhesiu no passa dels 3mm d’alçada, però no suposar un obstacle. I el teixit negre és resistent a la llum ultraviolada i no degradable, és a dir, es tracta d’un producte resistent al pas del temps. Amb marges per alçades totals fins a 2440mm, i amplades de 1900mm.

Més informació

Mosquiteres Corredisses

Possiblement un dels models més demanats per portes i accessos a jardins i patis interiors, la mosquitera corredissa és molt funcional. Es desplaça sobre unes guies de forma suau i còmoda, proporcionant màxima comoditat per entrar i sortir deixant l’interior protegit d’insectes.

Opaca o transparent, amb un ampli ventall de colors finals a escollir, aquestes mosquiters són compatibles amb les fusteries europees.

Més informació

Oficina tècnica

Acertec és una empresa especialitzada en el servei d’assessoramentestudianàlisi, confecció de projectesexecució d’obrestramitació de permisos i estudis de viabilitat.

 

La nostra oficina tècnica està dirigida per un arquitecte i en ella preparem diferents ofertes per tal que el projecte sigui òptim, eficaç i rendible.

 

A l’inici de les obres ens ocupem de supervisar totes les tasques, ja siguin al taller o a l’obra, i de fer un seguiment exhaustiu de l’evolució del projecte mantenint el client informat en tot moment.

 

Un cop finalitzat el projecte, els nostres professionals verifiquen que el resultat sigui satisfactori i que compleixi les expectatives del client.

 

Més informació

Avantatges

Finançament

Financem els vostres projectes fins a 6 mesos sense interesos.

 

Al vostre ritme

Terminis ajustables a la vostra conveniència.

Adaptació

Facilitat d'adaptació per obres grans i sèries de peces.

Contacte

Per a més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres. Et donarem resposta a qualsevol dubte, i et facilitarem un pressupost sense cap compromís.