Acertec

Mallorquines

La mallorquina d’alumini és un element de protecció solar ja que, com a complement de la finestra, permet reduir l’impacte d’escalfor en els espais de l’habitatge en contacte amb l’exterior. El resultat, es clar, es un important estalvi energètic. A més, també millora l’aïllament tèrmic i incrementa la privacitat de la llar.

 

Acertec t’ofereix tota una gama d’opcions per la teva mallorquina:

 

  • - Amb lama fixa (52mm) o mòbil (70mm) que permet regular la ventilació i la llum solar segons el moment del dia.
  • - Corredissa, plegable o practicable.
  • - Acabats diferents en imitació fusta o qualsevol color RAL.

 

Posa-hi un punt d’elegància mediterrània i millora els teus interiors amb les nostres mallorquines!

Persianes

A Acertec fabriquem, subministrem i instal·lem persianes d’alumini a tota Catalunya. Un servei ràpid, net, sense obres, i amb un muntatge en 24 hores. I amb la garantia de qualitat Acertec.

 

Aquests elements essencials contribueixen a la insonorització de l’habitatge, i al mateix temps aïllen del fred i la calor, especialment si es combinen amb vidres dobles o amb trencament de pont tèrmic.

 

Oferim tant la possibilitat d’incorporar un sistema de motorització per evitar esforços, com la més amplia gama de tipus de persiana del mercat:

Tipus de persianes

Lames Orientables

Les persianes de lama orientable d’Acertec destaquen pel disseny dels seus perfils i la rigidesa del sistema. Són una interessant alternativa a la persiana tradicional, aportant la possibilitat de tenir lames regulables que permeten un millor aprofitament de la llum solar, amb el corresponent estalvi energètic.

Les lames estan fabricades amb alumini extrusionat tubular, un material molt resistent que garanteix durabilitat.

Podem instal·lar-les en marcs fixes, fulles corredisses, plegables o llevadisses, i el grau de personalització que us oferim es amplíssim:

  • Lames mòbils mitjançant accionament manual o motoritzat.
  • Distància variable entre les lames
  • Orientables en vertical o en horitzontal
  • Accessoris de pivot en alumini.

 

Més informació

Persianes de PVC

La opció més econòmica per instal·lar noves persianes o substituir les velles amb garanties. El PVC és un material molt resistent, ideal per exterior, i també molt més lleuger que la fusta, facilitant l’accionament de la persiana.

Poden funcionar amb cinta, torn i motor.

I a més de poder escollir entre diferents colors, podràs decidir si la vols amb lama recta o lama corba, ideal per registres d’obra reduïts.

Més informació

Persianes amb Caixó Compacte

La persiana tèrmica està especialment dissenyada per optimitzar al màxim l’espai, i permet l’ús de caixons reduïts. Per aquest motiu també es recomanable canviar els caixons antics de fusta, grans i poc aïllants, per caixons de PVC de doble envà, amb mides molt inferior i un millor aïllament.

A Acertec oferim diferents models de caixó. El general està format per 4 tapes de PVC extruït de doble envà, amb càmeres internes d’aïllament. A més, permet la combinació amb una, dues o tres tapes d’alumini per un aïllament i resistència encara millor.

Però també pots escollir el sistema de caixó mini, ideal per quan tenim finestres sense persiana però no volem fer obra: aquest discret caixó s’instal·la a l’exterior de forma molt senzilla gràcies a les seves reduïdes i compactes dimensions. A més, en aquests models, al quedar el caixó a l’exterior, no hi ha pèrdua energètica possible.

I els acabats? En fusta, o en qualsevol color de la carta RAL. Pregunta’ns!

Més informació

Persianes de Seguretat

La instal·lació d’una persiana de seguretat constitueix l’opció més recomanada en habitatges amb fàcil accés a finestres i portes de terrasses, com xalets, o plantes baixes.

Fabriquem aquestes persianes amb làmines d’alumini extrusionat, unit a la inserció d’una lama autoblocant intermèdia entre les lames principals, que bloqueja l’aixecament per la força des de l’exterior.

Aquest poderós sistema proporciona 44 punts de bloqueig per cada metre d’alçada de la persiana, garantint així un elevat nivell de seguretat a l’interior.

Degut al seu pes per metre quadrat (12kg vers els 3kg d’una d’alumini convencional), aquestes persianes requereixen la instal·lació d’un motor. Però res més, ni cap obra: pots aprofitar el mateix caixó de l’antiga persiana.

Més informació

Oficina tècnica

Acertec és una empresa especialitzada en el servei d’assessoramentestudianàlisi, confecció de projectesexecució d’obrestramitació de permisos i estudis de viabilitat.

 

La nostra oficina tècnica està dirigida per un arquitecte i en ella preparem diferents ofertes per tal que el projecte sigui òptim, eficaç i rendible.

 

A l’inici de les obres ens ocupem de supervisar totes les tasques, ja siguin al taller o a l’obra, i de fer un seguiment exhaustiu de l’evolució del projecte mantenint el client informat en tot moment.

 

Un cop finalitzat el projecte, els nostres professionals verifiquen que el resultat sigui satisfactori i que compleixi les expectatives del client.

 

Més informació

Avantatges

Finançament

Financem els vostres projectes fins a 6 mesos sense interesos.

 

Al vostre ritme

Terminis ajustables a la vostra conveniència.

Adaptació

Facilitat d'adaptació per obres grans i sèries de peces.

Contacte

Per a més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres. Et donarem resposta a qualsevol dubte, i et facilitarem un pressupost sense cap compromís.