Acertec

Portes d’Entrada d’Alumini

Acertec disposa d’una àmplia gama de portes d’accés a edificis d’habitatges, centres comercials, botigues i oficines, ideals per les seves prestacions, disseny i estètica. Les fabriquem amb alumini de la millor qualitat en relació al preu, fent portes robustes, i si vols, amb trencament de pont tèrmic, aconseguint així un major estalvi energètic i econòmic.

 

Nosaltres ens ocupem de prendre les mides exactes i assessorar els nostres clients respecte el tipus de porta que millor escaigui segons necessitats i particularitats. Portes de pas individual, portes per grans afluències de públic, normals o cuirassades...

 

En tots els casos, però, les nostres portes tenen elements comuns:

 

  • Un tancament amb 5 punts d’anclatge que les fan sòlides i molt segures.
  • Un disseny personalitzat i amb un alt sentit estètic.
  • Diferents combinacions de marcs, mòduls i acabats a escollir.

 

Fabriquem, en definitiva, exactament la porta que vols i necessites! I no només les fem d’alumini. També oferim:

Altres models de porta

Portes d’Entrada de PVC

Portes de PVC? Sí. Potser la idea sembla estranya, però existeixen, nosaltres les fabriquem, i esdevenen una de les opcions més interessants per les portes d’entrada.

El PVC és un material a la vegada lleuger i molt resistent, que ofereix la mateixa seguretat que una porta d’alumini o de fusta. Però a més, és un excel·lent aïllant tèrmic, acústic i elèctric.

Estalvi energètic, silenci, seguretat... aquestes portes ho tenen tot. I amb la selecció de textures i colors de la perfilaria Acertec, podràs escollir des d’acabats més tradicionals a propostes estètiques innovadores amb les últimes tendències.

Contacta amb nosaltres i demana’ns la carta de colors: et sorprendran les possibilitats al teu abast.

Més informació

Portes Mixtes d’Alumini i Fusta

La combinació d’aquests dos materials proporciona la bellesa, noblesa i calidesa de la fusta a l’interior, i tota la força i l’estètica de l’alumini a l’exterior.

Són portes totalment estanques, que aïllen del fred, la calor i el soroll de l’exterior, i són una garantia d’estalvi energètic.

Les fabriquem amb alumini en acabat Classic o Design, i amb fusta ecològica, massissa i laminada amb tractaments hidròfugs, fungicides i insecticides.

El ventall d’acabats és tan extens com acostumem a oferir sempre a Acertec: tota la gama de colors d’alumini K-Line, i 7 acabats diferents de fusta.

Tens a més la opció d’escollir el mecanisme d’obertura: practicable, oscil·lobatent, corredera, o corredera de fulla oculta, a més de tapajuntes interior de 67 o 90mm.

 

Més informació

Portes de Seguretat

A vegades un habitatge, una oficina o un comerç necessiten disposar de portes de seguretat pels seus accessos a l’interior. Portes dissenyades per combatre qualsevol atac amb palanca o element de pressió.

A Acertec fabriquem a mida, i amb un amplíssim ventall d’acabats, tot tipus de portes de seguretat:

  • Portes blindades: amb taulons massissos de fusta de pi, perfil metàl·lic al contorn de la porta i el marc, i 4 planxes interiors d’acer blindat.
  • Portes cuirassades: fabricades completament amb acer, són la més forta línia de defensa.

Protegeix la seguretat dels teus i de la teva llar o el teu negoci amb una porta blindada que ofereixi garanties.

Més informació

Portes Corredisses per Armaris

No només fabriquem portes d’accés. També podem solucionar les teves necessitats en portes d’armaris, que fabriquem corredisses per un màxim aprofitament de l’espai, i que podràs personalitzar tant en color com en textures, dissenys, estils i materials.

 

Més informació

Oficina tècnica

Acertec és una empresa especialitzada en el servei d’assessoramentestudianàlisi, confecció de projectesexecució d’obrestramitació de permisos i estudis de viabilitat.

 

La nostra oficina tècnica està dirigida per un arquitecte i en ella preparem diferents ofertes per tal que el projecte sigui òptim, eficaç i rendible.

 

A l’inici de les obres ens ocupem de supervisar totes les tasques, ja siguin al taller o a l’obra, i de fer un seguiment exhaustiu de l’evolució del projecte mantenint el client informat en tot moment.

 

Un cop finalitzat el projecte, els nostres professionals verifiquen que el resultat sigui satisfactori i que compleixi les expectatives del client.

 

Més informació

Avantatges

Finançament

Financem els vostres projectes fins a 6 mesos sense interesos.

 

Al vostre ritme

Terminis ajustables a la vostra conveniència.

Adaptació

Facilitat d'adaptació per obres grans i sèries de peces.

Contacte

Per a més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres. Et donarem resposta a qualsevol dubte, i et facilitarem un pressupost sense cap compromís.