Acertec

Sostres d’Alumini

A Acertec fabriquem sostres d’alumini totalment hermètics a l’aigua i el vent. Són cobertes lleugeres de grans prestacions, que podem dissenyar i fabricar de forma personalitzada per ajustar-nos a les necessitats dels nostres clients.

 

Poden ser fixes o mòbils, amb accionaments manuals o automàtics per una ventilació gradual de l’interior.

A més, podem acoblar plaques transparents, translúcides o opaques per poder variar la il·luminació interior a plaer.

 

Són sostres de fàcil instal·lació, sense obres, i que inclouen la canalització i sortida de l’aigua. Són totalment aïllants, afavorint l’estalvi energètic, i no requereixen manteniment.

 

Per ampliar espais o tancar-los, podem instal·lar-los per crear cobertes de piscines, pèrgoles, glorietes o jardins d’hivern, porxos, solàriums, terrasses, o per ampliacions d’establiments comercials.

Oficina tècnica

Acertec és una empresa especialitzada en el servei d’assessoramentestudianàlisi, confecció de projectesexecució d’obrestramitació de permisos i estudis de viabilitat.

 

La nostra oficina tècnica està dirigida per un arquitecte i en ella preparem diferents ofertes per tal que el projecte sigui òptim, eficaç i rendible.

 

A l’inici de les obres ens ocupem de supervisar totes les tasques, ja siguin al taller o a l’obra, i de fer un seguiment exhaustiu de l’evolució del projecte mantenint el client informat en tot moment.

 

Un cop finalitzat el projecte, els nostres professionals verifiquen que el resultat sigui satisfactori i que compleixi les expectatives del client.

 

Més informació

Avantatges

Finançament

Financem els vostres projectes fins a 6 mesos sense interesos.

 

Al vostre ritme

Terminis ajustables a la vostra conveniència.

Adaptació

Facilitat d'adaptació per obres grans i sèries de peces.

Contacte

Per a més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres. Et donarem resposta a qualsevol dubte, i et facilitarem un pressupost sense cap compromís.