Acertec

Tendals per a Habitatges i Negocis

Els tendals transformen balcons i terrasses aquests espais millorant la seva habitabilitat àmpliament, i permetent un millor aprofitament dels mateixos. A més, proporcionen intimitat, contribueixen a l’aïllament tèrmic, i protegeixen de la llum solar quan aquesta és molesta. També quan s’instal·len a finestres o portes de jardí o negoci.

 

A Acertec fabriquem tendals per a particulars i professionals, amb una gama infinita de mecanismes, colors, acabats i complements a joc.

 

A més, podràs escollir si vols un sistema d’obertura manual, o pel contrari amb dispositius elèctrics.

Els tendals motoritzats Acertec tenen diverses funcions, i proporcionen molts avantatges:

 

  • Comoditat: no cal aixecar-se ni sortir per obrir el tendal, només has de polsar un botó al teu comandament a distància.
  • Sol i ombra segons necessitats: els sensors solars baixaran o pujaran el tendal en funció de la intensitat de la llum solar.
  • Protecció contra el vent: els sensors de vent protegeixen el tendal al recollir-lo quan el vent és massa fort, evitant així trencaments no desitjats.

Discreció: els nostres motors s’integren discretament al tendal.

Tendals per a Balcons i Terrasses

Tendals verticals

Aquest tipus de tendals van de dalt a baix, separant perfectament l’exterior de l’interior de l’habitatge, i garantint la intimitat.

La disposició vertical, a més, dona amplitud al balcó, i ajuda a mantenir fresca la llar a les hores de major incidència dels rajos solars.

Més informació

Tendals de teló

El model més senzill i clàssic, millorat amb dobles prestacions gràcies al sistema de braços extensibles que permet dues posicions diferents: amb teló vertical sobre la barana, tancant l’espai, o separat de la barana mitjançant un sistema de braços abatibles.

Més informació

Tendals de braços invisibles

Per funcionalitat i estètica, els tendals de braços invisibles formen un element ideal per qualsevol balcó. Tenen una gran facilitat de maniobra, i amb els braços invisibles tenen una presència molt discreta al balcó, i encara més des de l’exterior.

Més informació

Tendals de punt recte

Estèticament senzills, eficaços, i molt elegants, els tendals de punt recte Acertec solucionen més d’un racó perquè encaixen perfectament en tots els ambients, i s’adapten a qualsevol decoració.

riquem protectors per a arbres i jardins, i escocells per a arbres.

Més informació

Oficina tècnica

Acertec és una empresa especialitzada en el servei d’assessoramentestudianàlisi, confecció de projectesexecució d’obrestramitació de permisos i estudis de viabilitat.

 

La nostra oficina tècnica està dirigida per un arquitecte i en ella preparem diferents ofertes per tal que el projecte sigui òptim, eficaç i rendible.

 

A l’inici de les obres ens ocupem de supervisar totes les tasques, ja siguin al taller o a l’obra, i de fer un seguiment exhaustiu de l’evolució del projecte mantenint el client informat en tot moment.

 

Un cop finalitzat el projecte, els nostres professionals verifiquen que el resultat sigui satisfactori i que compleixi les expectatives del client.

 

Més informació

Avantatges

Finançament

Financem els vostres projectes fins a 6 mesos sense interesos.

 

Al vostre ritme

Terminis ajustables a la vostra conveniència.

Adaptació

Facilitat d'adaptació per obres grans i sèries de peces.

Contacte

Per a més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres. Et donarem resposta a qualsevol dubte, i et facilitarem un pressupost sense cap compromís.