Acertec

Vidres

El vidre és una part essencial de la finestra, que afecta molt al rendiment final del conjunt. No es tracta simplement de “posar un vidre”, sinó d’escollir el millor tipus de vidre per cada necessitat.

 

I a Acertec te’ls oferim tots:

Tipus de vidre

Vidre Simple

Es tracta d’una sola làmina de vidre, el gruix del qual pot variar dels 2 als 19 mm, que són els valors més usuals. S’utilitzen sobretot per a prestatges, sobres de taules o mobles, decoracions... i a més té vàries aplicacions com són el vidre tintat, el translúcid amb mate àcid, pintat llis o amb decoracions.

Més informació

Vidre de Cambra

Està format per dos vidres amb una cambra d’aire hermètica al mig. Aquest espai intermig és el que fa de regulador entre la temperatura exterior i la interior. El gruix de la càmera pot variar entre els 6 i els 24mm segons necessitats. De fet, per llocs on la diferència entre interior i exterior és molt gran, podem fabricar-los amb dues o tres cambres d’aire al mig.

Més informació

Vidre de Control Solar i Control Energètic

Els de Control Solar són vidres que mitjançant un tractament químic regulen la quantitat de llum i radiacions que travessen el vidre. Un exemple d’aquests vidres són els reflectants (efecte mirall). Aquests s’acostumen a combinar amb vidres de cambra per un aïllament perfecte.

Els de Control Energètic passen per un tractament químic en una de les seves parets, per conferir-li propietats aïllants i evitar que s’escapi l’escalfor a l’hivern, o la fredor a l’estiu. Per això se’ls coneix també com vidres amb tractament baix emissiu.

Més informació

Vidre Temperat

Aquest és un vidre que s’utilitza sobre tot a les portes d’entrada, ja que té una gran resistència gràcies al procés industrial de temperat. Es considera un vidre de seguretat per què quan es trenca, ho fa en milers de petits fragments amb vores llises que no tallen.

Per això s’utilitzen molt també a les mampares de bany.

Més informació

Oficina tècnica

Acertec és una empresa especialitzada en el servei d’assessoramentestudianàlisi, confecció de projectesexecució d’obrestramitació de permisos i estudis de viabilitat.

La nostra oficina tècnica està dirigida per un arquitecte i en ella preparem diferents ofertes per tal que el projecte sigui òptim, eficaç i rendible.

A l’inici de les obres ens ocupem de supervisar totes les tasques, ja siguin al taller o a l’obra, i de fer un seguiment exhaustiu de l’evolució del projecte mantenint el client informat en tot moment.

 

Un cop finalitzat el projecte, els nostres professionals verifiquen que el resultat sigui satisfactori i que compleixi les expectatives del client.

Més informació

Més informació

Avantatges

Finançament

Financem els vostres projectes fins a 6 mesos sense interesos.

 

Al vostre ritme

Terminis ajustables a la vostra conveniència.

Adaptació

Facilitat d'adaptació per obres grans i sèries de peces.

Contacte

Per a més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres. Et donarem resposta a qualsevol dubte, i et facilitarem un pressupost sense cap compromís.