Acertec

Barbacoes

Una barbacoa de jardí permet gaudir d’agradables moments d’esbarjo a l’aire lliure amb amics i família en el lloc més acollidor que pots imaginar: a casa vostra.

Per això, Acertec uf ofereix una àmplia gama de barbacoes adaptades a tot tipus d’espais oberts: jardins, patis o terrasses.

 

Al nostre catàleg trobareu un gran ventall de tipus i models de barbacoes. Però recorda que, sempre que ho vulguis, ens pots fer arribar el teu disseny, i nosaltres el fabricarem de forma exclusiva i personalitzada per què tinguis la barbacoa dels teus somnis.

 

Això és tot el que podem fer:

Tipus de barbacoes

Barbacoes de Llenya

Fabriquem barbacoes metàl·liques a mida i personalitzades. Utilitzem materials com la xapa d’acer, ferro corten, o acer inoxidable, donant sempre un toc d’elegància, lleugeresa i resistència a les condiciones climàtiques.

Fins i tot poden ser penjades a la paret, i oferim una gama d’acabats i complements a escollir per què tinguis exactament l’equipament que necessites per una barbacoa perfecta.

Més informació

Barbacoes de Carbó

Aquestes barbacoes són la opció més econòmica, pensades per a temporades puntuals en zones en les quals es disposa de poc espai exterior.

Són molt còmodes amb el seu sistema de rodes transportadores, les quals permeten una mobilitat total, per guardar la barbacoa fàcilment un cop utilitzada.

Fabriquem els models amb diferents dimensions d’alçada, amplada i fons, així com diferents pesos i potències. Opcionalment també podem fer el marc a mida, marcs amb solapament a tres o quatres cares, o portes i vidres corbats per models circulars.

En resum: que ens podem adaptar a les necessitats de la teva llar, oferint un producte d’alt rendiment calorífic i d’eficiència energètica.

Més informació

Graelles i Planxes

També et podem proveir de tots els complements i accessoris per barbacoes.

Fabriquem graelles i planxes adaptades a la teva barbacoa, millorant la teva cuina i la cocció dels diferents aliments, així com la seva manipulació, o la del combustible.

Consulta el nostre catàleg!

Més informació

Oficina tècnica

Acertec és una empresa especialitzada en el servei d’assessoramentestudianàlisi, confecció de projectesexecució d’obrestramitació de permisos i estudis de viabilitat.

 

La nostra oficina tècnica està dirigida per un arquitecte i en ella preparem diferents ofertes per tal que el projecte sigui òptim, eficaç i rendible.

 

A l’inici de les obres ens ocupem de supervisar totes les tasques, ja siguin al taller o a l’obra, i de fer un seguiment exhaustiu de l’evolució del projecte mantenint el client informat en tot moment.

 

Un cop finalitzat el projecte, els nostres professionals verifiquen que el resultat sigui satisfactori i que compleixi les expectatives del client.

 

Més informació

Avantatges

Finançament

Financem els vostres projectes fins a 6 mesos sense interesos.

 

Al vostre ritme

Terminis ajustables a la vostra conveniència.

Adaptació

Facilitat d'adaptació per obres grans i sèries de peces.

Contacte

Per a més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres. Et donarem resposta a qualsevol dubte, i et facilitarem un pressupost sense cap compromís.