Acertec

Barrets de Xemeneia

A Acertec fabriquem i instal·lem barrets de xemeneia fets a mida. Amb diferents models i acabats a escollir: galvanitzats, d’alumini, d’acer inoxidable, i prelacats amb el color RAL de la teva elecció.

 

Els nostres barrets estan fabricats per evitar que entri qualsevol ocell o altres animals al conducte de la xemeneia. A més estan completament segellats per garantir-ne l’estanquitat.

 

I no només ens desplacem per instal·lar el barret: també ens desplacem a la obra per a prendre les mides que siguin necessàries.

 

Consulta amb el nostre tècnic, i fabricarem els barrets de xemeneia perfectes pel teu edifici.

COMPRA ONLINE

Pot realizar la petició del material que necessita a través d'aquest formulari sense pagar res. Un cop rebut, la nostra oficina tècnica li farà arribar l'oferta més ajustada a les seves necessitats i podrá confirmar la comanda i realizar el pagament del material.

TIER3 Barrets Xemeneia.jpg

Oficina tècnica

Acertec és una empresa especialitzada en el servei d’assessoramentestudianàlisi, confecció de projectesexecució d’obrestramitació de permisos i estudis de viabilitat.

 

La nostra oficina tècnica està dirigida per un arquitecte i en ella preparem diferents ofertes per tal que el projecte sigui òptim, eficaç i rendible.

 

A l’inici de les obres ens ocupem de supervisar totes les tasques, ja siguin al taller o a l’obra, i de fer un seguiment exhaustiu de l’evolució del projecte mantenint el client informat en tot moment.

 

Un cop finalitzat el projecte, els nostres professionals verifiquen que el resultat sigui satisfactori i que compleixi les expectatives del client.

 

Més informació

Avantatges

Finançament

Financem els vostres projectes fins a 6 mesos sense interesos.

 

Al vostre ritme

Terminis ajustables a la vostra conveniència.

Adaptació

Facilitat d'adaptació per obres grans i sèries de peces.

Contacte

Per a més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres. Et donarem resposta a qualsevol dubte, i et facilitarem un pressupost sense cap compromís.