Acertec

Elements auxiliars

A Acertec podràs trobar tots els elements auxiliars que necessitis per la teva llar de foc. Complements que milloren la teva qualitat de vida amb més facilitats i avantatges:

 

  • - Protectors
  • - Vidres de neoceram
  • - Graelles
  • - Paravents
  • - Portallenya
  • - Altres accessoris

 

Fes un cop d’ull al nostre catàleg, i recorda que aquests elements també podem fer-los a mida de forma personalitzada, a partir de qualsevol disseny o idea que ens diguis.

Oficina tècnica

Acertec és una empresa especialitzada en el servei d’assessoramentestudianàlisi, confecció de projectesexecució d’obrestramitació de permisos i estudis de viabilitat.

 

La nostra oficina tècnica està dirigida per un arquitecte i en ella preparem diferents ofertes per tal que el projecte sigui òptim, eficaç i rendible.

 

A l’inici de les obres ens ocupem de supervisar totes les tasques, ja siguin al taller o a l’obra, i de fer un seguiment exhaustiu de l’evolució del projecte mantenint el client informat en tot moment.

 

Un cop finalitzat el projecte, els nostres professionals verifiquen que el resultat sigui satisfactori i que compleixi les expectatives del client.

 

Més informació

Avantatges

Finançament

Financem els vostres projectes fins a 6 mesos sense interesos.

 

Al vostre ritme

Terminis ajustables a la vostra conveniència.

Adaptació

Facilitat d'adaptació per obres grans i sèries de peces.

Contacte

Per a més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres. Et donarem resposta a qualsevol dubte, i et facilitarem un pressupost sense cap compromís.