Acertec

Llars de Foc

Gaudir de l’escalfor i l’encant d’una bona llar de foc a casa no és impossible: només necessites els professionals adequats, i l’equipament més adient pel teu espai.

 

I a Acertec t’ho podem oferir tot:

Tipus d'estufes

Xemeneies Metàl·liques

No és imprescindible disposar d’un gran espai per posar una xemeneia a casa. Gairebé qualsevol espai és vàlid si s’escull la llar de foc més adient. I les xemeneies metàl·liques faciliten aquesta possibilitat, ja que podràs gaudir d’una bonica i pràctica xemeneia fins i tot als espais més petits.

A Acertec fabriquem xemeneies a mida adaptades completament al teu espai interior, i amb possibilitats de diferents materials: xapa laminada, xapa galvanitzada, ferro corten, acabats en acer...

També pots escollir entre tot el ventall de tipologies: xemeneies cantoneres, centrals, circulars, triangulars, quadrades, etc. O potser tens una idea molt concreta del que voldries? Doncs només ens l’has de fer arribar, i nosaltres fabricarem el teu disseny per què gaudeixis d’una llar de foc exclusiva i personalitzada.

I tant si la fem totalment nova, com si tries un model estàndard, ens fem responsables tant de portar-la a l’obra o el domicili, com de muntar-la, i fins i tot del seu manteniment si ho desitges.

Pregunta’ns, serà un plaer ajudar-te en el que calgui!

Més informació

Inserts Metàl·lics

Dissenyats per a millorar el rendiment de qualsevol xemeneia convencional, amb els nostres inserts metàl·lics podràs controlar el nivell de combustió, aconseguint un mínim consum de llenya amb el màxim rendiment.

Les gruixudes parets de l’insert acumulen el calor que es desprèn de la combustió. Mitjançant uns ventiladors, l’aire és forçat a circular per la cambra de convecció on s’emet el calor acumulat per les parets. Un cop escalfat, aquest aire retorna a l’espai on és la xemeneia, o fins i tot es pot derivar a altres habitacions.

Creant aquests encastables, a Acertec no només hem buscat un funcionament òptim i perdurable: hem buscat al mateix temps una estètica elegant, fàcil d’integrar en qualsevol estil decoratiu, amb el seu ampli vidre que permet la visió de les flames... que és el veritable encant d’una llar de foc!

Fabriquem els models amb diferents dimensions d’alçada, amplada i fons, així com diferents pesos i potències. Opcionalment també podem fer el marc a mida, marcs amb solapament a tres o quatres cares, o portes i vidres corbats per models circulars.

En resum: que ens podem adaptar a les necessitats de la teva llar, oferint un producte d’alt rendiment calorífic i d’eficiència energètica.

Més informació

Estufes de Llenya

Subministrem i instal·lem estufes de llenya de gran rendiment amb doble paret i cambra de convecció amb circulació d’aire. Aquesta sortida d’aire ajuda a distribuir més uniformement el calor per tota l’estància, a més de reduir la temperatura de la superfície exterior de l’estufa i les distàncies de seguretat.

Estan dissenyades per produir una combustió lenta, neta i ecològica.

Els nostres clients poden escollir en funció del seu gust i necessitats els diferents acabats i preferències. Però, si ho desitges, també ens pots fer arribar la teva idea i l’equip d’Acertec la farà realitat amb un disseny i fabricació personalitzats.

 

Més informació

Termoestufes de Llenya

També subministrem i instal·lem termoestufes de llenya, pensades per aquells que prefereixen una calor més sana, natural i ecològica.

Amb gran varietat de dissenys, estils i acabats a escollir, aquests tipus d’estufa no només es pot adaptar a qualsevol ambient: ho fa proporcionant la combustió òptima per aconseguir el millor rendiment.

Més informació

Oficina tècnica

Acertec és una empresa especialitzada en el servei d’assessoramentestudianàlisi, confecció de projectesexecució d’obrestramitació de permisos i estudis de viabilitat.

 

La nostra oficina tècnica està dirigida per un arquitecte i en ella preparem diferents ofertes per tal que el projecte sigui òptim, eficaç i rendible.

 

A l’inici de les obres ens ocupem de supervisar totes les tasques, ja siguin al taller o a l’obra, i de fer un seguiment exhaustiu de l’evolució del projecte mantenint el client informat en tot moment.

 

Un cop finalitzat el projecte, els nostres professionals verifiquen que el resultat sigui satisfactori i que compleixi les expectatives del client.

 

Més informació

Avantatges

Finançament

Financem els vostres projectes fins a 6 mesos sense interesos.

 

Al vostre ritme

Terminis ajustables a la vostra conveniència.

Adaptació

Facilitat d'adaptació per obres grans i sèries de peces.

Contacte

Per a més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres. Et donarem resposta a qualsevol dubte, i et facilitarem un pressupost sense cap compromís.