Acertec

Manteniment de Xemeneies

Tenir les llars de foc i els conductes de sortida de fums ben escurats i nets de sutge disminueix el ric d’incendi i evita males olors a l’habitatge. Però no només això: també ajuda a estalviar combustible, i proporciona un aire domèstic net i sa tot l’any.

 

Per això, a Acertec oferim un servei de neteja i manteniment de xemeneies.

Per què és necessari aquest manteniment

Netejar els conductes de sortida de fums de la teva caldera de gasoil, llenya o pèl·let millora el rendiment, redueix el consum i garanteix la seguretat.

 

El sutge de la caldera de gasoil, apart de ser extremadament tòxic, volàtil i brut, escanya el pas de les xemeneies sense escurar i provoca condensacions que es barregen amb els sulfats, i tots plegats corroeixen els metalls dels tubs de sortida de fum.

 

L’equació és fàcil: com més sutge a la xemeneia de la caldera, més risc d’incendi, i de majors proporcions.

 

Per què arriscar-se? I per què no començar a estalviar i a gaudir d’un aire net a casa?

 

Pregunta’ns, i el nostre equip de neteja i manteniment t’ajudarà a gaudir de calderes i llars de foc eficients i segures.

Oficina tècnica

Acertec és una empresa especialitzada en el servei d’assessoramentestudianàlisi, confecció de projectesexecució d’obrestramitació de permisos i estudis de viabilitat.

 

La nostra oficina tècnica està dirigida per un arquitecte i en ella preparem diferents ofertes per tal que el projecte sigui òptim, eficaç i rendible.

 

A l’inici de les obres ens ocupem de supervisar totes les tasques, ja siguin al taller o a l’obra, i de fer un seguiment exhaustiu de l’evolució del projecte mantenint el client informat en tot moment.

 

Un cop finalitzat el projecte, els nostres professionals verifiquen que el resultat sigui satisfactori i que compleixi les expectatives del client.

 

Més informació

Avantatges

Finançament

Financem els vostres projectes fins a 6 mesos sense interesos.

 

Al vostre ritme

Terminis ajustables a la vostra conveniència.

Adaptació

Facilitat d'adaptació per obres grans i sèries de peces.

Contacte

Per a més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres. Et donarem resposta a qualsevol dubte, i et facilitarem un pressupost sense cap compromís.