Acertec

Seguretat

A Acertec sabem que la seguretat és quelcom seriós, tant a nivell domèstic com empresarial o públic. Per això posem els millors materials i tota la nostra experiència al vostre servei, fabricant portes, reixes i tancats de gran qualitat.

 

Sempre a mida, i amb dissenys, estils i acabats personalitzats. Perquè l’eficàcia no pot deixar de banda l’estètica.

 

Això és tot el que podem oferir-vos:

Elements de seguretat

Portes blindades i cuirassades

Les nostres portes blindades estan dissenyades per combatre qualsevol atac amb palanca o element de pressió.  Utilitzem material de màxima qualitat: taulons massissos de fusta de pi, 4 planxes interiors d’acer blindat, i perfil metàl·lic en el contorn de la porta i el marc. L’acabat exterior queda a la teva elecció.

O bé porta la seguretat al màxim nivell amb una porta cuirassada. Fabricades a mida, amb estructura de ferro i acer, aquestes portes esdevenen la primera línia de protecció contra intrusos a la llar o al negoci.

Més informació

Reixes per a portes

Les reixes per a porta proporcionen una protecció addicional als punts d’entrada d’un habitatge o local comercial. A Acertec fabriquem i instal·lem reixes per a portes a mida, amb gran varietat d’acabats, i tots aquests models:

  • - Reixes fixes
  • - Reixes practicables
  • - Reixes corredisses
  • - Reixes plegables o de tipus llibret
  • - Reixes de seguretat

Més informació

Reixes per a finestres

No deixis que les finestres siguin un punt feble. Contacta amb nosaltres i fabricarem a mida i instal·larem les reixes per a finestres que facin falta. Amb les mides que ens diguis, i els acabats que més t’agradin i més durabilitat i protecció ofereixin.

  • Reixes de ballesta
  • Reixes antirobatori
  • Reixes per a balconeres

A més dels materials i acabats (lacat, galvanitzat, etc.) podem personalitzar el disseny tan com vulguis. Barrots artístics i creatius, tornejats, ovalats... O també ens pots fer arribar la teva idea i nosaltres la farem realitat.

Més informació

Reixes per a tancats

Fabriquem i instal·lem reixats per a tancats metàl·lics, construïts a mida segons necessitats o obres.

Tancats de simple torsió, reixa stil, malla, reixa traslladable, tancats de forja...

Utilitzem materials amb la millor relació qualitat-preu del mercat. I els nostres professionals, totalment preparats amb la millor i més pionera maquinaria, redueixen el temps de fabricació aconseguint resultats molt positius.

Els dissenys i els acabats de les nostres reixes poden ser tan variats com vulguis: sempre treballem al gust dels nostres clients.

Més informació

Oficina tècnica

Acertec és una empresa especialitzada en el servei d’assessoramentestudianàlisi, confecció de projectesexecució d’obrestramitació de permisos i estudis de viabilitat.

 

La nostra oficina tècnica està dirigida per un arquitecte i en ella preparem diferents ofertes per tal que el projecte sigui òptim, eficaç i rendible.

 

A l’inici de les obres ens ocupem de supervisar totes les tasques, ja siguin al taller o a l’obra, i de fer un seguiment exhaustiu de l’evolució del projecte mantenint el client informat en tot moment.

 

Un cop finalitzat el projecte, els nostres professionals verifiquen que el resultat sigui satisfactori i que compleixi les expectatives del client.

 

Més informació

Avantatges

Finançament

Financem els vostres projectes fins a 6 mesos sense interesos.

 

Al vostre ritme

Terminis ajustables a la vostra conveniència.

Adaptació

Facilitat d'adaptació per obres grans i sèries de peces.

Contacte

Per a més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres. Et donarem resposta a qualsevol dubte, i et facilitarem un pressupost sense cap compromís.