Acertec

Armallats

Els armallats són un element clau de la construcció, i a Acertec sabem que amb ells no es pot jugar. Per això fabriquem els armallats amb la màxima qualitat possible, escollint els millors materials i utilitzant tecnologia capdavantera.

Afegint a això l’àmplia experiència del nostre equip, el resultat és un producte de gran qualitat i amb totes les garanties de seguretat certificades per AENOR.

 

Som l’elecció segura per qualsevol obra, i podem cobrir totes les necessitats oferint mides estàndard que es poden adaptar a qualsevol tipus d’estructura. I un catàleg de producte complet, on trobareu:

 

  • - Peus, riosta i lloses de cimentació
  • - Murs de contenció
  • - Pilars
  • - Forjats reticulats
  • - Jàsseres planes i de canto
  • - Nervis
  • - Mallats
  • - Lloses de formigó armat
  • - Lloses d’escales
  • - Cèrcols i dentells

 

I es clar, els més demanats:

Malles Electrosoldades

Subministrem malles electrosoldades al sector de la construcció per cimentacions, paviments, solars, murs, forjats, cobertes, terrasses, canals, etc.

Fabriquem aquest producte creuant barres de ferro longitudinals i transversals, soldant elèctricament els punts de contacte per crear una malla flexible i resistent a la vegada.

Totes les nostres malles es fabriquen sota la norma UNE-EN-1016-2, i amb diàmetres de 5, 6, 7, 8, 10 i 12mm.

A més, podem fer-les amb acabats de punta estàndard, amb puntes pels quatre costats, sense puntes, i fins i tot en diferents colors RAL.

Fes la teva consulta de mides, i contacta amb la nostra oficina tècnica.

Més informació

Estreps

Els estreps tenen funcions i objectius essencials: transmeten el pes als fonaments, mantenen la disposició de la terra, uneixen l’estructura a les vies d’accés, i serveixen de suport als arc dins d’una estructura.

Això vol dir que han de ser totalment segurs i molt resistents, amb capacitat per suportar grans tones d’armadura. Per això necessites un fabricant de confiança i amb garanties acreditades com Acertec.

Més informació

Corrugats

Fabriquem i subministrem corrugats en 24 hores amb transport de la teva comanda inclòs. Pots consultar la taula de mides per escollir entre els principals estàndards, però podem adaptar les mides a qualsevol tipus d’estructura o necessitat.

Més informació

Graelles

Fabriquem i subministrem graelles al sector de la construcció, perfectament adaptades a qualsevol estructura de qualsevol mida. Contacta amb la nostra Oficina Tècnica per veure les diferents característiques i mides disponibles.

Més informació

Oficina tècnica

Acertec és una empresa especialitzada en el servei d’assessoramentestudianàlisi, confecció de projectesexecució d’obrestramitació de permisos i estudis de viabilitat.

 

La nostra oficina tècnica està dirigida per un arquitecte i en ella preparem diferents ofertes per tal que el projecte sigui òptim, eficaç i rendible.

 

A l’inici de les obres ens ocupem de supervisar totes les tasques, ja siguin al taller o a l’obra, i de fer un seguiment exhaustiu de l’evolució del projecte mantenint el client informat en tot moment.

 

Un cop finalitzat el projecte, els nostres professionals verifiquen que el resultat sigui satisfactori i que compleixi les expectatives del client.

 

Més informació

Avantatges

Finançament

Financem els vostres projectes fins a 6 mesos sense interesos.

 

Al vostre ritme

Terminis ajustables a la vostra conveniència.

Adaptació

Facilitat d'adaptació per obres grans i sèries de peces.

Contacte

Per a més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres. Et donarem resposta a qualsevol dubte, i et facilitarem un pressupost sense cap compromís.