Acertec

Canals Pluvials

Des d’Acertec comercialitzem les nostres canals arreu de Catalunya, en tot tipus d’edificació: en cobertes de cases, pisos, naus industrials, apartaments, xalets, torres, despatxos, centres comercials...

 

Els nostre equip professional no només té àmplia experiència en la seva fabricació i instal·lació, sinó que estem acostumats a treballar de forma personalitzada, també en les canals pluvials, que queden perfectament adaptades a l’estructura de l’edifici. I de forma ràpida i neta, per què la instal·lació és de fàcil muntatge.

 

Gràcies a la nostra infraestructura de proveïdors podem oferir la millor relació qualitat-preu del mercat, sigui quin sigui el material: alumini, coure, zinc, inox, PVC, ferro corten o acer galvanitzat.

 

Si necessiteu canalització d’aigües al vostre edifici, Canals Acertec és la resposta.

Oficina tècnica

Acertec és una empresa especialitzada en el servei d’assessoramentestudianàlisi, confecció de projectesexecució d’obrestramitació de permisos i estudis de viabilitat.

 

La nostra oficina tècnica està dirigida per un arquitecte i en ella preparem diferents ofertes per tal que el projecte sigui òptim, eficaç i rendible.

 

A l’inici de les obres ens ocupem de supervisar totes les tasques, ja siguin al taller o a l’obra, i de fer un seguiment exhaustiu de l’evolució del projecte mantenint el client informat en tot moment.

 

Un cop finalitzat el projecte, els nostres professionals verifiquen que el resultat sigui satisfactori i que compleixi les expectatives del client.

 

Més informació

Avantatges

Finançament

Financem els vostres projectes fins a 6 mesos sense interesos.

 

Al vostre ritme

Terminis ajustables a la vostra conveniència.

Adaptació

Facilitat d'adaptació per obres grans i sèries de peces.

Contacte

Per a més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres. Et donarem resposta a qualsevol dubte, i et facilitarem un pressupost sense cap compromís.