Acertec

Portes de garatge i automatismes

Totes les portes de garatge que fabriquem a Acertec es fan sota comanda i a mida, i compleixen amb la normativa CE UNE EN-13241-1, adequant-les amb totes les mesures de seguretat. I les podem fabricar manuals o automàtiques, escollint l’automatisme en funció de les mides i les diferents maniobres de la porta.

 

Aquestes portes necessiten un manteniment mínim, i són ideals per a propietaris, comunitats de veïns, i entorns professionals com naus industrials, magatzems, aparcaments d’empreses, etc.


A més, ens adaptem a qualsevol necessitat o gust estilístic, oferint un ampli ventall d’espessor de panell, materials (planxa galvanitzada, ferro negre, alumini, xapa corten, fusta, etc.) i acabats (llis, amb acanaladures, quarterons, imitació fusta, etc.)

 

Podem oferir-te tots aquests tipus de portes:

Models de Portes

Portes Basculants

Portes de dues fulles plegables, obertura vertical, amb contrapès lateral, de fàcil i còmoda maniobra tant a l’apertura com el tancament. Són silencioses, i ofereixen una gran varietat d’acabats.

Es poden fer ventilades o acoblant unes targes per vidres a la part superior de la porta, i estan disponibles tant amb xapa galvanitzada com amb fusta, alumini, panel Sandwich, aplacats especials... fins i tot podem fabricar-les amb una porta de vianant al mig o a un lateral.

Més informació

Portes Seccionals

Les portes seccionals son portes amb obertura vertical cap el sostre, i proporcionen molts beneficis:

  • Necessiten poc espai per la maniobra.
  • Garanteixen el màxim aprofitament de l’espai tant interior com exterior.
  • Amb una maniobra silenciosa i suau.

Ideals per garatges estrets, però perfectes per qualsevol aparcament sota sostre, les possibilitats s’amplien amb la gran gama d’espessors i acabats llisos, amb acanaladures, quarterons o de fusta.

Més informació

Enrotllables i Corredisses

Les portes enrotllables d’Acertec són la solució ideal per aquells tancaments, especialment comercials, en els quals la comoditat, l’estètica i la seguretat són factors primordials, però també són molt útils per a residències.

Són les més econòmiques, i són molt fàcils de mantenir i maniobrar. I podem fabricar-les manuals o automàtiques.

Aquest tipus de portes tenen una obertura al lateral, i corren sobre una guia. Podem dissenyar-les amb una o dues fulles, i les fabriquem amb planxa galvanitzada, ferro negre, alumini, xapa corten, fusta, i altres materials.

Més informació

Cancel·les

Dissenyem, fabriquem i instal·lem cancel·les manuals o automàtiques totalment a mida. Amb materials com ferro negre, alumini, fusta, corten, o planxa galvanitzada, entre d’altres, sempre tindràs un ampli ventall on escollir.

La obertura de les cancel·les (que també poden ser d’una o dues fulles) és lateral, ocupant l’espai de la porta a interior del garatge.

A més, també fabriquem protectors per a arbres i jardins, i escocells per a arbres.

Més informació

Oficina tècnica

Acertec és una empresa especialitzada en el servei d’assessoramentestudianàlisi, confecció de projectesexecució d’obrestramitació de permisos i estudis de viabilitat.

 

La nostra oficina tècnica està dirigida per un arquitecte i en ella preparem diferents ofertes per tal que el projecte sigui òptim, eficaç i rendible.

 

A l’inici de les obres ens ocupem de supervisar totes les tasques, ja siguin al taller o a l’obra, i de fer un seguiment exhaustiu de l’evolució del projecte mantenint el client informat en tot moment.

 

Un cop finalitzat el projecte, els nostres professionals verifiquen que el resultat sigui satisfactori i que compleixi les expectatives del client.

Més informació

Més informació

Avantatges

Finançament

Financem els vostres projectes fins a 6 mesos sense interesos.

 

Al vostre ritme

Terminis ajustables a la vostra conveniència.

Adaptació

Facilitat d'adaptació per obres grans i sèries de peces.

Contacte

Per a més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres. Et donarem resposta a qualsevol dubte, i et facilitarem un pressupost sense cap compromís.