Acertec

Baranes

A Acertec fabriquem totes les nostres baranes a mida. Oferim una barana única i personalitzada segons les característiques de l’espai on s’han de posar, i segons les preferències dels nostres clients. Qualsevol estil, qualsevol disseny, qualsevol material, com:
 

 • - Baranes forjades
 • - Baranes de xapa calada
 • - Baranes de xapa galvanitzada
 • - Baranes d’inox
 • - Etc.
   

Amb el pintat i acabat que faci falta, amb mides a convenir, i sempre amb materials homologats que ofereixin als nostres clients la millor relació qualitat-preu.

Un servei ràpid i seriós, una instal·lació neta, i la garantia de servei Acertec. Demana’ns la teva barana!

Baranes

Baranes Balcons i Terrasses

Fabriquem i col·loquem baranes per a balcons i terrasses amb un ampli ventall de possibilitats.

Treballem sempre amb els millors materials no només per garantir la seguretat de la barana, sinó també per protegir-la davant les altes temperatures i la irradiació de l’estiu, o les dures condicions de l’hivern.

El resultat és un producte resistent i amb una alta durabilitat, que després d’anys d’utilització a l’exterior es mantenen com el primer dia.

Més informació

Baranes per escales

A Acertec oferim un servei totalment personalitzat, fabricant baranes per escales de qualsevol mida i forma.

 • Rectes, en angle o de cargol
 • Interiors o exteriors
 • Àmplia gamma de materials i acabats
 • Tots els estils són possibles, el disseny es sempre exclusiu per tu.

I sempre amb un marcat sentit estètic, que posi accent en la bellesa de la barana, i no només en la seva funcionalitat.

Més informació

Baranes Urbanes

No només ens adrecem a particulars. Tenim una amplia experiència proveint ajuntaments i organismes amb baranes exteriors urbanes, per accessos a edificis, parcs, carrers...

Oferim el nostre servei personalitzat de sempre, i tota la nostra capacitat productiva per fabricar en sèrie. I un ventall d’estils, dissenys i acabats que dona resposta a qualsevol necessitat.

Més informació

Protectors

Fabriquem protectors per a voreres, una peça ideada per separar amb claredat i seguretat les zones de vianants de les zones de trànsit. Ideals per carrers amb voreres estretes, illes de vianants, o a les entrades de col·legis i edificis públics.

Utilitzem materials de primera qualitat: acer, ferro forjat, inox... amb acabats múltiples, una fixació resistent per garantir la màxima seguretat, i fets a mida per aconseguir un producte únic i exclusiu.

A més, també fabriquem protectors per a arbres i jardins, i escocells per a arbres.

Més informació

COMPRA ONLINE

Pot realizar la petició del material que necessita a través d'aquest formulari sense pagar res. Un cop rebut, la nostra oficina tècnica li farà arribar l'oferta més ajustada a les seves necessitats i podrá confirmar la comada i realizar el pagament del material.

TIER3 Baranes d'Alumini.jpg

Oficina tècnica

Acertec és una empresa especialitzada en el servei d’assessoramentestudianàlisi, confecció de projectesexecució d’obrestramitació de permisos i estudis de viabilitat.

 

La nostra oficina tècnica està dirigida per un arquitecte i en ella preparem diferents ofertes per tal que el projecte sigui òptim, eficaç i rendible.

 

A l’inici de les obres ens ocupem de supervisar totes les tasques, ja siguin al taller o a l’obra, i de fer un seguiment exhaustiu de l’evolució del projecte mantenint el client informat en tot moment.

 

Un cop finalitzat el projecte, els nostres professionals verifiquen que el resultat sigui satisfactori i que compleixi les expectatives del client.

 

Més informació

Avantatges

Finançament

Financem els vostres projectes fins a 6 mesos sense interesos.

 

Al vostre ritme

Terminis ajustables a la vostra conveniència.

Adaptació

Facilitat d'adaptació per obres grans i sèries de peces.

Contacte

Per a més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres. Et donarem resposta a qualsevol dubte, i et facilitarem un pressupost sense cap compromís.