Acertec

Escales

L’escala és un element essencial per la circulació vertical entre els diferents nivells d’un espai. I necessita d’unes normes i càlculs que assegurin una configuració òptima, segura, i adequada al seu ús.

 

A més, a través de les escales es produeix l’expressivitat necessària per que s’estableixi un diàleg entre ella i l’espai on està ubicada, que es converteix en punt de referència obligat per entendre totalment l’obra.

 

A Acertec dissenyem i fabriquem escales que tinguin present, doncs, tant la funcionalitat i la seguretat, com l’estil i la integració a l’espai.  I sempre a mida i de forma personalitzada, amb materials de la millor qualitat, i un ventall d’acabats per a tots els gustos i necessitats.

 

Podem proveir-vos de tots aquests tipus d'escales:

Escales

Escales de Ferro i Xapa

Fabriquem i col·loquem escales de ferro y xapa en qualsevol tipus de disseny i geometria. Utilitzem materials de gran qualitat, resistents i segurs, amb acabats a escollir i sempre pensats per millorar la durabilitat de la peça.

A més, el ventall de xapes a escollir es amplíssim: d’acer laminada en calent o en fred, decapada, galvanitzada, estriada, embotida, xapa de manganés, perforada quadrada o rodona...

Més informació

Escales amb Acer Inoxidable

A Acertec fabriquem i instal·lem escales amb acer inoxidable en qualsevol disseny o forma: recta, geomètrica, de cargol. L’inox ens permet realitzar amb molta senzillesa i rapidesa qualsevol tipus d’escala amb elegància, només ens has de mostrar l’espai i dissenyarem l’escala més adient.

Amb l’acer guanyes elegància, sobrietat, i sobre tot, resistència i seguretat.

Més informació

Escales amb Fusta

També dissenyem, fabriquem i col·loquem escales a mida amb estructura metàl·lica combinades amb fusta als graons i les baranes. Peces innovadores, úniques, extremadament elegants, que queden bé a qualsevol espais.

Son molt adaptables a estils i ambients, i sobre tot, al gust del client, per què els acabats de fusta son variadíssims. ¿Fustes vermelles? ¿Roure? ¿Faig? ¿Més clara o més fosca? Si no he tens clar, el nostre equip t’assessorarà.

Més informació

Escales amb Vidre

Dissenyem escales amb estructura metàl·lica combinades amb vidre als graons i baranes. Un vidre de seguretat fabricat amb totes les certificacions Europees vigents: es tracta d’un material extremadament resistent tant a la fricció com als cops i els elements.

Aquest material, que fabriquem adaptant-lo al mil·límetre a l’estructura de metall, permet doncs oferir no només un disseny modern i innovador, sinó totes les garanties de seguretat.

Més informació

Oficina tècnica

Acertec és una empresa especialitzada en el servei d’assessoramentestudianàlisi, confecció de projectesexecució d’obrestramitació de permisos i estudis de viabilitat.

 

La nostra oficina tècnica està dirigida per un arquitecte i en ella preparem diferents ofertes per tal que el projecte sigui òptim, eficaç i rendible.

 

A l’inici de les obres ens ocupem de supervisar totes les tasques, ja siguin al taller o a l’obra, i de fer un seguiment exhaustiu de l’evolució del projecte mantenint el client informat en tot moment.

 

Un cop finalitzat el projecte, els nostres professionals verifiquen que el resultat sigui satisfactori i que compleixi les expectatives del client.

 

Més informació

Avantatges

Finançament

Financem els vostres projectes fins a 6 mesos sense interesos.

 

Al vostre ritme

Terminis ajustables a la vostra conveniència.

Adaptació

Facilitat d'adaptació per obres grans i sèries de peces.

Contacte

Per a més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres. Et donarem resposta a qualsevol dubte, i et facilitarem un pressupost sense cap compromís.