Acertec

Cobertes i façanes de panell aïllat

El panell sandvitx és una solució que permet escollir els formats del panell; el seu sistema de muntatge, els acabats superficials, la composició de l’aïllant i el seu gruix, combinant-ho amb qualsevol tipus de fusteria i/o mur cortina. La seva rapidesa de muntatge, el seu sistema de fixació oculta i la versalitat que li confereix l’ample modulable les converteix en façanes molt funcionals. A més, la xapa metàl·lica té gran durabilitat i esta disponible en diferents colors i grossors.

 

És un producte industrial dissenyat per realitzar tancaments en la construcció, industrial i residencial, i en la indústria de l’aïllament. És principalment utilitzat com a aïllant tèrmic, acústic, com impermeabilitzant i com a tancament; destacar que és un producte resistent i lleuger el que permet utilitzar-lo amb un mínim esforç .

 

Destaca pel seu alt nivell d’aïllament tèrmic i acústic  i s’utilitzen en solucions constructives habituals tant en façana com en coberta.

Propietats del panell aïllat o sandvitx

Estalvi energètic i impacte ambiental

Son òptims proveidors d'aïllament tèrmic, redunt els costos de calefacció i climatització durant la vida operativa de l'edifici.

Impermeabilitat

L'avantatge més important dels panells es que aquests ofereixen, quant es comparen amb els mètodes més habituals de construcció, un millor i més uniforme aillament i una major estanqueitat a l'aire i a l'aigua.

Aïllament tèrmic

El aïllament tèrmic de la façana és òptim ja que és un dels productes aillants tèrmics amb menor coeficient de conductivitat tèrmica.

Funció estètica i arquitectònica

La gran varietat de dissenys existents pel revestiment de la cara exterior obre un ventall amplíssim de solucions arquitectòniques i estilístiques.

Oficina tècnica

Acertec és una empresa especialitzada en el servei d’assessoramentestudianàlisi, confecció de projectesexecució d’obrestramitació de permisos i estudis de viabilitat.

 

La nostra oficina tècnica està dirigida per un arquitecte i en ella preparem diferents ofertes per tal que el projecte sigui òptim, eficaç i rendible.

 

A l’inici de les obres ens ocupem de supervisar totes les tasques, ja siguin al taller o a l’obra, i de fer un seguiment exhaustiu de l’evolució del projecte mantenint el client informat en tot moment.

 

Un cop finalitzat el projecte, els nostres professionals verifiquen que el resultat sigui satisfactori i que compleixi les expectatives del client.

 

Més informació

Avantatges

Finançament

Financem els vostres projectes fins a 6 mesos sense interesos.

 

Al vostre ritme

Terminis ajustables a la vostra conveniència.

Adaptació

Facilitat d'adaptació per obres grans i sèries de peces.

Contacte

Per a més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres. Et donarem resposta a qualsevol dubte, i et facilitarem un pressupost sense cap compromís.