Acertec

Mobiliari de jardineria

Dissenyem i fabriquem mobiliari de jardineria, jardí i exteriors, tant per espais públics com privats. Oferim un ampli catàleg on trobareu una gran varietat d’estils, materials i acabats. Però no només això: també podeu enviar-nos la vostra idea, o demanar-nos quelcom específic, i nosaltres farem realitat qualsevol peça personalitzada.

Mobiliari de jardí

Taules, cadires i bancs

Oferim un gran ventall de taules, cadires i bancs de jardí, amb tots els dissenys, estils i materials, adients tant per espais privats com per jardins públics.  Sempre cuidant l’aspecte estètic, i alhora resistents, duradors, i confortables.

Han de ser elements que s’acomodin a les diferents necessitats de cada casa, i sobre tot un element resistent a les condicions climàtiques externes per garantir la seva durabilitat.

A Acertec trobareu una amplia gama preparades per suportar vent, pluja, neu, i el més agressiu de tots els elements: la radiació solar. Amb l’estil i acabats que més escaiguin a la vostra llar.

Gronxadors

Dóna’t el plaer de gronxar-te a casa teva! Els nostres gronxadors son bonics i segurs, els fabriquem sota estrictes paràmetres de seguretat, en diferents mides (o a mida), amb els millors materials per garantir resistència i durabilitat.

Estenedors

El jardí, a més d’un espai de plaer, és també un espai pràctic per moltes feines domèstiques. Com estendre la roba.

A Acertec disposem d’una gran varietat d’estenedors adaptables a qualsevol necessitat o característica:

 • - Estenedors amb ales
 • - Estenedors de balcó
 • - Estenedors extensibles
 • - Estenedors de paret
 • - Estenedors de radiador
 • - Estenedors sisí
 • - Estenedors personalitzats.
   

Majorment els fabriquem en acer inoxidable, donat el seu excel·lent rendiment. Però poden ser d’altres materials: només has de contactar amb nosaltres i trobarem la solució a la teva mida.

Jardineres i fonts

Acertec ofereix un ampli ventall de jardineres i fonts per donar vida a qualsevol jardí públic o privat. Al nostre catàleg trobaràs una bona mostra dels diferents estils, materials i acabats possibles, però com sempre, ens posem a la teva disposició per crear peces personalitzades.

Glorietes i Porxos

Porxos

Els nostres porxos són estructures adaptables a qualsevol tipus de superfície, com a perllongament de terrasses o cobriment d’espais exteriors. Dissenyem cada projecte a mida i amb els material més adequats.

El ferro que instal·lem és de màxima qualitat i garantia, s’hi aplica el corresponent tractament per a la seva correcta conservació i durabilitat.

Tancaments

A Acertec disposem de tancaments per a jardins o espais oberts totalment adaptables a les teves necessitats.

 • - Corredisses paral·leles de construcció sòlida i dissenys personalitzats per aprofitar millor l’espai.
 • - Tancaments practicables i oscil·lo batents.
 • - Plegables tipus llibre amb estructura durable.
 • - Sostres fixes i mòbils.
 • - Amplia gama de vidres fixes.
 • - Panells Sandwich tèrmics i sòlids.

Pèrgoles

El sistema de pèrgola és ideal per a terrasses i jardins que permeten un ampli ventall de possibilitats i combinacions per gaudir del recinte exterior i crear nous espais íntims i més protegits, disponible en diferents models i mides.

A més, tens la possibilitat de combinar la pèrgola amb altres sistemes i complements per aconseguir un recinte ben aïllat i molt funcional. D’aquesta manera, la pèrgola la podem complementar amb tendals verticals, tendals de cofre, cortines, o doble sostre de policarbonat o vidre.

Pots escollir fins i tot si el vols manual o motoritzat.

Glorietes

Dissenyem i fabriquem manualment glorietes per a jardins utilitzant l’art de la forja artística. Donem la possibilitat d’escollir mides, acabats i dissenys personalitzats.

Tendals

13.jpg

Oferim tot tipus de tendals, apostant pel màxim confort on podràs gaudir plenament de la teva terrassa amb el teu tendal elèctric de manera senzilla i pràctica. Són tendals automatitzats que ajuden a mantenir fresca la teva llar, protegint-la del sol, i alhora contribuint a l’estalvi energètic.

Els nostres diferents tendals i dispositius elèctrics t’ofereixen molts avantatges:

 • - Sense esforç: No t’aixequis de la gandula, només prem un botó del comandament a distància i aconsegueix l’ombra que desitges.
 • - Protecció davant del vent: El sensor de vent protegeix el tendal recollint-lo quant el vent bufa fort. D’aquesta manera es garanteix la durabilitat tant de la tela com del mecanisme.
 • - Ombra o sol al teu gust: El sensor de sol baixarà el tendal quan la llum del sol comenci a molestar. Una funció molt pràctica, que tanmateix pots desconnectar amb el comandament per obrir o recollir el tendal manualment quan ho vulguis.
 • - Tecnologia discreta: Els nostres motors s’integren discretament en el tendal, així com els diferents sensors que permeten accionament automàtic davant les condicions exteriors (sol o vent). I es controla tot amb un petit comandament a distància.

Enllumenat de Jardí

Ens encarreguem de tota la il·luminació per jardins siguin públics o privats. Podem oferir-te suports de pilona o suports de paret si vols deixar lliure l’espai de trànsit, així com balises fixes, flexibles o lluminoses.

A més, podem dissenyar i fabricar enllumenat de sobretaula exclusiu i personalitzat, per aportar un toc d’elegància a les taules de jardí.

I com a empresa compromesa amb el medi ambient, hem dissenyat un gran ventall de punts de llum solars, seguint la constant evolució i millora d’aquest sector.

Oficina tècnica

Acertec és una empresa especialitzada en el servei d’assessoramentestudianàlisi, confecció de projectesexecució d’obrestramitació de permisos i estudis de viabilitat.

 

La nostra oficina tècnica està dirigida per un arquitecte i en ella preparem diferents ofertes per tal que el projecte sigui òptim, eficaç i rendible.

 

A l’inici de les obres ens ocupem de supervisar totes les tasques, ja siguin al taller o a l’obra, i de fer un seguiment exhaustiu de l’evolució del projecte mantenint el client informat en tot moment.

 

Un cop finalitzat el projecte, els nostres professionals verifiquen que el resultat sigui satisfactori i que compleixi les expectatives del client.

Més informació

Més informació

Avantatges

Finançament

Financem els vostres projectes fins a 6 mesos sense interesos.

 

Al vostre ritme

Terminis ajustables a la vostra conveniència.

Adaptació

Facilitat d'adaptació per obres grans i sèries de peces.

Contacte

Per a més informació, no dubtis en contactar amb nosaltres. Et donarem resposta a qualsevol dubte, i et facilitarem un pressupost sense cap compromís.